Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Mitt i stadens myller och folkliv, fast ändå i en helt annan värld - som kund på salongen en trappa upp får man det bästa av två världar. Möt frisörerna som sätter guldkant på tillvaron samtidigt om de förser dig med de senaste hårtrenderna och selektiva hårvårdsprodukter.

Det bästa med att ligga mitt i smeten är närheten till allt. Som kund är det en fördel att ha en frisör som ligger lättillgänglig. Nackdelen däremot, är om denna salong känns lika opersonlig och stressig som folklivet utanför. Kristina och Patrik på en trappa upp har lyckats med det omöjliga. Här erbjuder de personlig service samtidigt som de behållit storstadspuls med ett lugn.
Med erfarenhet kommer kundservice och visst kan de se till individens bästa. Kristina och Patrik är måna om att finna en frisyr som passar just dig och tack vare kontinuerliga jobbresor och utbildningar håller man sig a jour med det senaste inom branschen.
Mångsidigheten har också gjort att den breda kundbasen hittat hit. Idag behandlar och klipper man hår med både dam- och herrinriktning, oavsett om det är ett för den korta eller långa frisyren.

Snyggt hår kräver också selektiv hårvård och det känner det här gänget väl till. De har valt stilrena och formsäkra produkter från australiensiska Kevin Murphy. En hårvårds- och stylingserie som nu tagit den svenska marknaden med storm, mycket tack vare sina marknadsledande produkter.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera En trappa upp!

Användarbilder på En trappa upp Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.