Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Parstams Salong

0,0
0 betyg
Redigera Parstams Salong
Parstams Salong

Parstams Salong grundades redan 1965 och finns numera i ljusa lokaler nära Triangeln. Här satsar de helhjärtat på både hårvård och en avkopplande stund mitt i vardagen. Bland behandlingarna hittar du allt från slingor till uppsättningar och spabehandlingar.

Att gå till frisören kan även innebära en skön paus från stress och måsten – något som Parstams har lagt extra stor vikt vid. I över 50 år har den familjedrivna salongen klippt, färgat och bjudit kunderna på skön avkoppling. Idag har salongen tre frisörer som arbetar med fokus på personlighet och önskemål, men de hämtar även inspiration från aktuella trender och visningar. Behandlingarna inleds med schamponering i massagestolar som garanterar extra mycket avkoppling under besöket.

Hit kommer du för att ge håret ny form eller färgnyans, ordna en festlig uppsättning, permanenta håret eller kanske fixa till fransar och ögonbryn. Du kan även få en oljeinpackning eller rent av en spabehandling. Behandlingarna är anpassade för både män och kvinnor, och salongen erbjuder även barnklippningar. Bland produkterna som används finns Goldwell, Toppik, Schwarzkopf Proffessional, Cutrin och Maria Nila.

Salongen håller stängt på lördagar under juli och augusti.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Parstams Salong!

Användarbilder på Parstams Salong Visa alla

  • Lägg till bild