Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Salong S.A.L.T

0,0 • 0 recensioner
Salong S.A.L.T

En personlig helhetsupplevelse – det är vad som utlovas på Salong S.A.L.T som ligger vid Stortorget i city. Här kan du fixa frisyren, få makeup och bli stylad både till vardag och till fest. Allt från klipp och färg till hårförlängning och bruduppsättning ingår i utbudet.

Salong S.A.L.T har riktat in sig på att ge ett skönt avbrott i vardagen; som kund ska man känna sig ompysslad och riktigt kunna koppla av i rogivande miljö. I lokalen samsas modern inredning med turkosa accentfärger, Buddha-figurer och levande ljus i äkta spa-stil. Behandlingen inleds med en genomgående skalpmassage och hårtvätt samtidigt som du sippar på en kopp kaffe, eller ett glas vin om du känner för det. Även choklad och andra godsaker brukar stå till buds.

Listan över behandlingar sträcker sig från tvätt, fön och styling till avancerade festuppsättningar och makeup anpassat för dag eller kväll. Också extensions och bruduppsättningar ingår i utbudet (kontakta salongen för information och konsultation), och behöver du fixa ögonbrynen eller sätta lite färg på fransar och bryn så går även det att ordna. För män erbjuds dessutom grooming i form av skäggtrimning.

På produkthyllan hittar du miljövänliga hårvårdsmärket Davines från Italien samt stylingfavoriten Bumble & Bumble.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Salong S.A.L.T!