Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Venkat Hair

0,0
0 recensioner
Redigera Venkat Hair
Venkat Hair

Letar du efter en personlig frisör som i en modern och avslappnad miljö kan skapa fina frisyrer av ditt hår? Som gärna guidar dig till den perfekta stylingen för just ditt hår och din personlighet? Då ska du boka in en tid hos Venkat Hair.

Sedan 1996 har man på Venkat Hair sett till kundens bästa och erbjudit dam- och herrklippningar, oavsett om du vill ha din vanliga frisyr eller vill ha hjälp med att skapa något nytt.

Här erbjuder man alla behandlingar inom hårvård, allt från klippning och toppning till förlängning och färgning. Och man använder sig bara av det absolut bästa produkterna för ditt hår som kommer från de professionella varumärkena American Crew, Joico, Goldwell och L'anza.

Den trevliga men samtidigt avskalade moderna miljön passar väl in i Slottsstaden, ett område som andas till lika stor del modernism som funkis. Här är det lätt att trivas inte bara för att man ser kunden i sin helhet utan också för att man vet vad man gör och har lång erfarenhet.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Venkat Hair!

Användarbilder på Venkat Hair

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.