Salong S.A.L.T Salong S.A.L.T

Frisörer som är bra på hårförlängning i Malmö

Hår växer inte över en natt, men med lite hjälp behöver det efterlängtade Hollywood-svallet inte vara mer än ett salongsbesök bort. Ett antal frisörsalonger i Malmö erbjuder experthjälp inom hårförlängning och därmed även en rad olika behandlingar med löshår för ett längre och tjockare hår – såsom weaving, bonding, tape och microringar. Läs mer om några frisörsalonger i Malmö som är bra på hårförlängningar och extensions nedan.

Extensionelle

Hemsida

Hängiven och erfaren

På Extensionelle blir du styled by Helena, chefstylist och löshårstekniker med passion för arbete med löshår. På Extensionelle arbetar Helena främst med indiskt remy tempelhår från Euro So.Cap./Seiseta. Räkna med full koll på varenda liten detalj från färgval till slutresultat – samt en 100 procent nöjd kund-garanti.

  • Prisexempel: Indiskt löshår ca 420-8100 kr

Instyle

Experter på afrohår och mer

En av Malmös främsta inom afrohår lockar kunder med alla möjliga hårtyper för allt från hårstyling till hårförlängning, samt ett gediget utbud av hår- och skönhetsprodukter. Här slinker du dessutom enkelt in under öppettiderna för lite guidning och tips innan eller efter ditt officiella besök.

  • Prisexempel: Enligt överenskommelse

Rapunzel of Sweden

Hemsida

Internationell löshårsjätte

Varumärket Rapunzel of Sweden och dess löshår används av toppstylister världen över. Inte konstigt då att den tillhörande salongen i Malmö står bland de bästa inom hårförlängning. Självklart använder man sig då av det egna varumärkets löshår, som finns på plats.

  • Prisexempel: Insättning löshår nail från ca 1250 kr

Derma Salong

I trygga händer

Skönhetsbehandlingar är den röda tråden på Derma Salong och där ingår behandlingen som skapar det perfekta svallet. Hel- och delförlängningar samt utfyllnad utförs med antingen keratin, microringar eller hairtalk. Kunnig och trevlig personal förklarar gärna samtliga alternativ och möjligheter för just dig.

  • Prisexempel: Singelpaket från ca 1500 kr

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta