Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Norrgavel

0,0
0 betyg
Redigera Norrgavel
Norrgavel

"Norrgavels möbler kan karaktäriseras av ord som enkelhet, känsla och närvaro, liksom ärlighet och långsiktighet. Men det är inte primärt möbler vi säljer, utan ett förhållningssätt till inredning, egentligen till livet i stort."

Så förklaras butikens vision, som har legat till grund för det koncept som har saluförts sedan slutet av 90-talet. I Malmö hittar vi inredningsbutiken på Engelbrektsgatan bara runt hörnet från Gustav Adolfs torg. Här kan du strosa i butikens tre plan där möblerna visas upp i vackert möblerade miljöer. I butikerna säljs Norrgavels egna möbler tillsammans med ett noga utvalt sortiment av designklassiker i form av glas, porslin, lampor och mattor. Butikens egna möbler har en skandinavisk rak design och samtliga är tillverkade i rena naturmaterial med naturliga ytbehandlingar. Här satsar man på kvalité, material som ska hålla och bli vackrare med tiden.


Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Norrgavel!

Användarbilder på Norrgavel Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.