Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Moriska Paviljongens Bistro

0,0
0 recensioner
Moriska Paviljongens Bistro

Med fräscha råvaror, en spännande meny och tillmötesgående personal visar Moriska Paviljongens Bistro att det inte bara är deras läge som gästerna gillar.

Det är få ställen som är så lockande att tillbringa en solig sommardag på som Moriskan Bistros uteservering. Med utsikt över Folkets Parks grönska och ett läge som gör att du har nära till det mesta, är bistron ett bra alternativ oavsett om du vill ta ett snabbt glas vin innan du går vidare eller stanna hela kvällen.

I bistrons kök är influenserna från Mellanöstern och Medelhavet tydliga, med stort fokus på hummus och meze. Under somrarna öppnar Moriska Paviljongen upp Moriska Trädgården, en oas mitt i Möllans myller som under ett par år även stått värd för Malmös enda Mikkeller-popup. Ett stort tält breder då ut sig över Moriska Paviljongens lummiga bakgård och bildar en utomhuslounge under tak. Här kan du hänga, äta grillat och rökt gott och dricka öl och vin. Från högtalarna spelas loungemusik (i rimlig samtalsnivå) och det hålls även konserter och andra föreställningar. Moriska Trädgården håller öppet onsdagar till lördagar 17-03 hela sommaren.

Läs mer: Moriska Paviljongen

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Moriska Paviljongens Bistro!

Användarbilder på Moriska Paviljongens Bistro

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild