Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Moriska Paviljongens Bistro

0,0 • 0 recensioner
Moriska Paviljongens Bistro

Med fräscha råvaror, en spännande meny och tillmötesgående personal visar Moriska Paviljongens Bistro att det inte bara är deras läge som gästerna gillar.

Det är få ställen som är så lockande att tillbringa en solig sommardag på som Moriskan Bistros uteservering. Med utsikt över Folkets Parks grönska, Cuba Café och Debaser kan du vara säker på att det alltid finns något eller någon att vila ögonen på. Läget gör också att du har nära till det mesta, vilket gör bistron till ett lika bra alternativ oavsett om du vill ta ett snabbt glas vin innan du går vidare eller stanna hela kvällen.

Influenserna är hämtade från det franska såväl som det marockanska köket, därtill med inslag av flera andra medelhavsländer. En selektiv teatermeny serveras med inslag såsom marockansk lammgryta med nötter, torkade frukt och fräsch yoghurt.

Under somrarna öppnar Moriska Paviljongen upp Moriska Trädgården, en oas mitt i Möllans myller. Ett magnifikt beduintält breder ut sig över Moriska Paviljongens lummiga bakgård och bildar en utomhuslounge under tak. Här kan du hänga, äta gott och dricka trädgårdsdrinkar. Från högtalarna spelas loungemusik (i rimlig samtalsnivå) och regelbundet hålls även konserter. Moriska Trädgården håller öppet onsdagar till lördagar 17-03 hela sommaren.

Läs mer: Moriska Paviljongen

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Moriska Paviljongens Bistro!