Noi Pizza Bulltofta

inga betyg
$
Pizzaställe
Take away-restaurang
Noi Pizza
inga betyg

Pizzalucka med napolitansk hantverkspizza

Inga hastverk eller snabba beslut, inget fusk eller billiga alternativ. Enligt gänget bakom Noi finns det inga genvägar till en riktigt god pizza, så här i pizzakiosken i Bulltofta satsar man på napolitanska pizzor där varje komponent är noga utvald, från mjöl till topping.

Att hugga in på en pizza från Noi ska vara lite som att sitta på en liten italiensk piazza och höra italienskt sorl, med tutor från vespor och slamrande espressokoppar. Menyn utgörs av napolitanska pizzor helt gjorda på italienska råvaror.

I ett annars ganska anspråkslöst industriområde i Bulltofta har Noi en pizzalucka där pizza efter pizza blir klar i den flera hundra grader varma vedugnen. Här är man noga med att varje måltid ska hålla hög kvalitet, utan att för den skull bränna hål i plånboken. På menyn står fluffiga, krispiga, napolitanska pizzor med toppings som San Marzano-tomater, äkta parmesan, buffelmozzarella och parmaskinka. Några klassiker finns alltid på menyn, medan andra pizzor gör besök för säsongen eller veckan. Själva beskriver de det som ett mathantverk utan krusiduller.

Det är en enkel men ambitiös pizzakiosk, där man med fördel hämtar sin pizza i luckan för att ta med sig hem. När vädret visar sig från sin bästa sida kan man även sätta sig på uteserveringen och hugga in på sin nygräddade pizza tillsammans med en alkoholfri italiensk öl eller läsk.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Noi Pizza Bilder

Recensioner av Noi Pizza

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Noi Pizza Bulltofta!

Kontaktinformation

Representerar du Noi Pizza Bulltofta?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Noi Pizza Bulltofta?

På Noi Pizza Bulltofta serveras bland annat:

  • Pizza
  • Italienskt

Vad kostar det att äta på Noi Pizza Bulltofta?

Noi Pizza Bulltofta ligger i prisklassen Budget ($).

Kan man beställa take away från Noi Pizza Bulltofta?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Noi Pizza. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Är det billigt att äta på Noi Pizza Bulltofta?

Noi Pizza ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Var ligger Noi Pizza Bulltofta?

Noi Pizza Bulltofta ligger på Flygledaregatan 3, 212 39.