Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sparadiset

5,0 • 1 recension
Sparadiset

Behöver du en paus från vardagen? I centrala Malmö ligger Sparadiset, ett avkopplande dagspa inrett med exotiska och paradisliknande miljöer. Här kan man få djupgående massage och en mängd spabehandlingar för både kropp och själ. Slink in för en lugn stund på egen hand, på tu man hand eller tillsammans med ett helt sällskap.

Med tre anläggningar i Stockholm slog Sparadiset upp dörrarna i Malmö 2016, närmare bestämt i Sinnesro Spas gamla lokaler på Husargatan. Innanför dörrarna döljer sig en lugn oas med spaavdelningar inspirerade av avlägsna och exotiska platser. Här hittar du bland annat Madagaskar där man kan varva ned i bubbelpoolen med djungelflodens fond omkring sig. Samtidigt serveras färsk frukt, och den som vill kan även ta med sig lite vin eller mousserande att ha i glaset. Varje relax är utrustad med ekologiska spaprodukter.

För den som vill ha en spabehandling erbjuds allt från olika sorters massage (bland annat lakritsmassage) till vaxning, gravidbehandlingar och facials. Bortsett från ekologiska kropps- och ansiktsbehandlingar hittar du även pedikyr med mjukgörande fotbad och skön fotmassage. Sparadiset Malmö är dessutom ensamma om att erbjuda den avstressande flytbehandlingen ”floating”, där man flyter i en stor tank fylld med saltvatten. En behandling som ska hjälpa mot bland annat depression och ångest.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 mar 2017

Äntligen ett riktigt spa i Malmö! Känns som att vara utomlands :) Supermysigt, proffsiga terapeuter och faktiskt vettiga priser. Rekommenderas!