Boule är och förblir en klassiker som passar barn som vuxna. Jag tog med mig min son på ”dejt” där vi åt plockmat och spelade boule.
Under helgen serveras en jättefin brunch, påminner lite om en afternoon tea fast matigare. Tre delar bestående av brödkorg med smör, marmelad, chark och ost samt dessert! Vill man ha mera av något? Ja, då frågar man om det 🤌🏼
Vi åt dock bara charkbricka med tillbehör då vi inte var så hungriga. Charkbrickan hade mycket kött, däremot kändes det snålt med ost. Var det den bästa brickan vi ätit? Absolut inte, men den var fräsch och god 🧀
Det som dock inte var fräscht var att hovmästaren inte var pepp på att ge någon form för service. Kollade knappt på oss när vi kom för att kolla om det fanns bord, pratade knappt och var allmänt ointresserad av att yta service. Tråkigt!
Boulebar Haga har en fin placering i Hagaparken, och inredningen är fin med små detaljer som verkar självklara, men något skaver. Servicen. Priset är något hög med tanke på att allt inte är toppen.
Tycker dock att det är ett roligt koncept som jag vill ge ännu en chans i framtiden!
Roligt koncept med bra brunch meny.
Boule är och förblir en klassiker som passar barn som vuxna. Jag tog med mig min son på ”dejt” där vi åt plockmat och spelade boule.
Under helgen serveras en jättefin brunch, påminner lite om en...
Bästa hänget i stan! Bra för barnfamiljen om föräldrarna vill ha en lugn stund med bio på nedervåningen. Supergod brunch fantastisk personal. Atmosfären är supermysigoch härlig fransk musik ur högtalarna. Boulebanorna är jätte fräscha och en eloge till Adam sommar super service mindes. Vår kroatiska kvinnliga servitris var super och barnen tyckte om henne jättemycket;-)
// Polifamiljen
Bästa hänget i stan! Bra för barnfamiljen om föräldrarna vill ha en lugn stund med bio på nedervåningen. Supergod brunch fantastisk personal. Atmosfären är supermysigoch härlig fransk musik ur högtalarna. Boulebanorna är jätte frä...
Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.
On short: avoid working there as there are plenty of other alternatives with more decent management and working conditions, as well as better pay.
- no support for situations where staff is harassed by clients or by other colleagues
- they tolerate racist, xenophobic and homophobic comments and behavior
- no possibility of negotiating better contracts for most of the staff
- terrible management who takes advantage of the 0-hours contracts and abuses them even in cases where employees have been working there for years, without a more stable form of employment
- lower pay compared to the standard in the industry and there is no transparency concerning possibilities of advancement (because most often there are none)
- same persons with same experience are offered different rates per hour and it's usually a warning sign for the manager if you try to negotiate, as this often affects the amount of shifts you will receive
- received state support but it is unclear how they met the criteria
- management is virtually non-existent and their restaurants are understaffed, hence poor quality service, food and overall bad experiences from both former/current employees and costumers
- managers are blatantly racist and you will not really find any "diversity" apart from one or two "token" persons employed especially to seem that they fill a "quota"
- management always try to throw the blame on something (corona) or someone else for their own actions' consequences
- most of the staff in precarious positions (on-demand contracts) have foreign background, as a way to ensure that these people can be further abused and presumably lack the knowledge of basic rights, such as the one to unionize and demand better working conditions
- because most of the staff is overworked and works in poorly designed work spaces, and also because of the way managers mishandle any type of communication (by frequently lying to their employees), the rate of people just coming and quitting is quite high
- management is used to act without thinking of the legal consequences, see for example building without a building permit: https://www.mitti.se/nyheter/boulebar-kan-tvingas-riva-nybyggd-del/reptek!tNlOnb5mjzRxWXCPCPK7rA/
- they rely on companies to make the biggest share of the sales and since the companies pay for large groups, the food quality does not really matter for the individuals, as long as the company pays anyways; most of the negative reviews you will find out there are from smaller groups that really expect quality and taste for the moderately high prices they pay from their own pockets; unfortunately, the food is often tasteless and prepared in poor and sometimes unsanitary conditions
- the management has no problem in delaying salaries in certain cases, or dismissing any initiatives or improvements coming from their employees
- they usually prefer individual meetings as they can easily further lie and keep the employees from talking to each other about the serious problems related to working conditions
On short: avoid working there as there are plenty of other alternatives with more decent management and working conditions, as well as better pay.
- no support for situations where staff is harassed by clients or by other colleagues
- they tolerate racist, xenophobic and homophobic...