Golfbaren Sundbyberg

0,0
0 betyg
Redigera Golfbaren Sundbyberg

Minigolf och mat på ett och samma ställe! Golfbaren är en helhetsupplevelse för familjen, vännerna eller kollegorna där minigolf är den centrala attraktionen – men som du kombinerar med mat och dryck i en avslappnad miljö.

Aktivitet, mat och dryck – ett komplett paket som lägger grunden för en rolig kväll, vilket sällskap du än befinner dig med, litet som stort. Konceptet bygger på Hans Olofssons dröm om att skapa en helhetsupplevelse där minigolf var den centrala attraktionen, men inte den enda. Inspirationen har hämtats från andra liknande aktivitetsbarer där exempelvis boule eller shuffleboard spelas.

Golfbaren bjuder in till en stämningsfull miljö med minigolf, mättande mat och törstsläckande dryck – något som kan behövas. På menyn hittar du bland annat charkuterier, ostar, lobster roll och flatbread-pizza, och i baren kan du beställa utvalda viner, ett brett utbud av öl och signaturdrinkar. Med temat "Factory Chic" erbjuder Golfbaren tolv hål på konstgräs, kanske tillsammans med ett glas champagne, en öl eller modern streetfood.

Just denna golfbar hittar du i Signalfabriken – belägen i Sundbybergs mittpunkt. Här kan du droppa in som du är eller tillsammans med ditt sällskap. Kanske är det här ni tittar in på eftermiddagen, mellanlandar eller avrundar kvällen.

Förutom anläggningen i Sundbyberg driver Golfbaren även Swing by Golfbaren i Vasastan, samt flera utomhusanläggningar under sommarhalvåret.

Se även Swing by Golfbaren, Golfbaren Aspudden, Golfbaren Kristineberg, Golfbaren Nacka Strand, Golfbaren Jungfrusund

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Golfbaren Sundbyberg!

Användarbilder på Golfbaren Sundbyberg Visa alla

  • Lägg till bild