Golfbaren öppnar ny anläggning i Nacka Strand

I mitten av maj öppnar Golfbaren sin nya minigolfanläggning på Kajen i Nacka Strand. Precis som på anläggningarna i Kristineberg, Aspudden, Jungfrusund och på inomhusstället Swing i city, står vass minigolf på konstgräs i fokus ihop med god mat och dryck.

På den nya minigolfanläggning, intill farleden vid Stockholms ström, kommer golfsugna snart att kunna spela 18 hål med en vacker utsikt.

– Vi öppnar en klassisk golfbar så som vi älskar att göra det, med roliga minigolfbanor, god mat och dryck i en härlig miljö. Med utsikt över vattnet in mot stan och Djurgården är det svårt att hitta en bättre plats för minigolf. Här kan man verkligen droppa in precis som man är, dag eller kväll, med familjen, kompisgänget eller för en afterwork med sina arbetskamrater, säger Golfbarens grundare Hans Olofsson, svensk mästare i minigolf 2020.

Kajen i Nacka Strand är en levande mötes- och aktivitetsplats för såväl kringboende som besökare. Förutom Golfbarens minigolf finns även padelbanor, träning, aktiviteter, restauranger och marin verksamhet – alltid med vatten och natur nära inpå.

Trots att pandemin har slagit hårt mot hela restaurang- och evenemangsbranschen, och Golfbaren tvingats hålla stora delar av sin verksamhet stängd under drygt ett år, gasar de nu framåt. Planen är att kunna öppna i Nacka Strand i mitten av maj.

– Inom kort hoppas vi att kunna presentera flera nya spännande minigolfsatsningar som öppnar i Stockholm under 2021. Fast varför inte börja med en runda på Kajen?