Guiden till golfsimulatorer i Stockholm

Har man inte möjlighet att ta sig till en riktig golfbana kan man i stället spela i en golfsimulator i Stockholm, för att träna på sina skills. Runtom i Stockholm finns det flera ställen som erbjuder golfsimulatorer med den senaste tekniken, där man kan förbättra sin swing och dessutom få en analys av sin teknik. Välj mellan olika välkända banor från hela världen, där världstjärnorna spelar, och bli ett riktigt proffs. Här är guiden till golfsimulatorer i Stockholm.

Indoor Golf

3 adresser

VĂ€ssa dina kunskaper

På Indoor Golf är alla golfcenter utrustade med den senaste tekniken och Trackman 4 för att skapa den ultimata golfupplevelsen inomhus. Här kan man även gå på kurser för att fördjupa sina kunskaper, delta i tävlingar och umgås med andra golfspelare.

Golfverkstan

Kammakargatan 19, City/Vasastan/Norrmalm

Golfa med vÀnnerna

Golfverkstan hittar man mitt i stan på Kammakargatan, där man kan boka Trackman 4-simulatorer för att träna på sin egen teknik eller spela med vännerna. Lån av klubbor och skor ingår i priset, och blir man hungrig går det att beställa in burgare från Phil's Burger.

Ruff Indoor Golf

2 adresser

Bli som proffsen

På golfkonceptet Ruff har man skapat en exklusiv lounge utrustad med simulatorer och det senaste inom golftech. Simulatorerna hjälper en att hitta den perfekta tekniken genom olika tester, och behöver man extra hjälp kan man boka sin egen golfcoach.

Golflab

Turebergs allé 2, Sollentuna

TrÀna och tÀvla

Oavsett om man vill träna på sin egen teknik eller ta med polarna på en golfrunda, så har Golflab moderna simulatorer som passar alla tillfällen. Tävla på några av världens bästa banor och få en rapport efteråt där man ser sig själv på video, och får en teknikanalys.