Kulinariska dagar under Krogveckan 2017

Kulinariska dagar under Krogveckan 2017

Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup Johanna Lagerkranser, Content Writer SE, Thatsup
Johanna Lagerkranser

Den 27 januari - 12 februari återvänder den populära Krogveckan, där besökarna kan äta två rätter för 200 eller 300 kronor på någon av sina favoritrestauranger.

Sedan Krogveckan lanserades för några år sedan har den gjort succé bland hungriga uteätare. De kulinariska dagarna pågår i flera svenska städer, och här i Stockholm deltar mängder av omtyckta restauranger. Upplägget innebär att man erbjuder två rätter eller tre till fyra mellanrätter/tapas för 200 eller 300 kronor per person. Några av Stockholmskrogarna som finns med är Lydmar, Bistroteket, Mister French, Burger & Lobster, Ilse och Lux Dag för Dag.

Hela listan och respektive menyer ser du på krogveckan.se.

Bild: Krogveckan

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.