Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bistroteket

3,7
24 recensioner
Bistroteket

Ett klassiskt brasserie med en twist - så kan Bistroteket vid krogtäta Nytorget beskrivas. På menyn hittar du en fusion av det franska, amerikanska och svenska köket, och öppettiderna är generösa. Sommartid finns även en solig trottoarservering att slå sig ned på.

Användarbilder på Bistroteket Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bistroteket av Klodia I.
  • Bild från Bistroteket av Malin J.
  • Bild från Bistroteket av Malin J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 mar 2019 · Uppdaterad

Nej, fan. Mitt senaste besök här var ett totalt haveri. Personalen var otrevlig, respektlös och arrogant. Bad om en flankstek stekt medium, den var blå i mitten.
Vår kypare skakade när han hällde upp rödvin och skvätte lite här och var. Pupill... Visa hela »

24 okt 2018 · Uppdaterad

Update: 18.11.01
Besviken på att de använder halvfabrikerade produkter. Jag vet att de flesta restauranger måste köra storköp etc etc men det hade känns mer ok om köket ansträngde sig att maskera detta och inte få serverat mat som får enn att... Visa hela »

Listad i: Brunch/Helglunch
19 sep 2018

Vi var här igår och åt Moules och jag säger bara: GOTT!! Jättegoda pommes och majonnäs (var det väl..?) Bra service, fin lokal och gott vin till. Vill tillbaka!!

10 jun 2017 · Uppdaterad

Trevlig och fin bistro! Bra service och riktigt god mat. Åt en råraka till förrätt och en genomtänkt vegetarisk rätt på sparrisbroccoli till varmrätt.

26 apr 2020

Vi var fyra Pers som beställde grillbrickan och den var så god, sen att personalen var trevlig blev maten bara godare.

11 feb 2019

Gillar den mysiga lokalen, skön och avslappnad. Deras moulesmåndag är trevlig! Både gott och roligt med nya ”svängiga” moules smakkombinationer. Ett måste om du gillar variation på dina moules!

10 jul 2018 · Uppdaterad

Ätit både kvällsmat och frukost och var myycket nöjd båda gångerna! Trevlig personal, god mat och härlig stämning vilket kan göra både frukostmötet och middagsdejten till en succé!

6 maj 2018

Trevlig personal, väldigt trevlig lokal och mycket prisvärt! Maten var god och vi blev även väldigt mätta, vilket uppskattas! Delar av sällskapet hade algerier och detta sköttes kanon av personalen som låg ett steg före oss i vad vi tänkte be om, b. Visa hela »

5 jan 2020

Arrogant och långsam servis - tog en timme mellan förrätt och varmrätt. Servitören bad min mamma att inte se så sur ut (!!!) när hon önskade fler vegetariska rätter på menyn med glimten i ögat. Ståltråd (!!!) i maten utan ursä... Visa hela »

31 aug 2015 · Uppdaterad

Bistroteket är ett väldigt trevligt tillskott i närheten av Nytorget. Konceptet påminner om Nybrogatan 38/Nytorget 6 med en bistro håller öppet från frukost till sen kväll och som är välkomnande, lättillgängligt och prisvärt. Den hä... Visa hela »

2 sep 2015

Riktigt snygg inredning à la New York bistro, trevlig atmosfär och kunnig personal. Ett kul tillskott till området. Och viktigast så klart – maten, som var fantastisk.

Listad i: Favoriter
8 okt 2018 · Uppdaterad

Middagarna här har varierat en hel del tycker jag när det gäller utförande och smak, men absolut ett mysigt och trivsamt ställe. Gillar särskilt att äta frukost här!

15 jun 2015

En dag var bara Sonjas Grek stängt och istället fanns där en skylt med Bistroteket och med texten "här kan du börja din dag och avsluta din kväll". Mycket inbjudande och även hemsidan lovade gott så jag har varit sugen på att testa de ett bra... Visa hela »

29 mar 2016

Väldigt bra mat men personalen agerade konstigt när några i sällskapet frågade om veganskt alternativ.

11 feb 2016

Blev en helglunch här nyligen. Beställde råbiffen och dog lite när jag tog första tuggan, riktigt god! Annorlunda från någon annan råbiff jag ätit, på ett positivt sätt. Bra pommes också! Mindre bra service dock vilket sänker bet... Visa hela »

6 nov 2015

Äntligen ett riktigt bra ställe i hörnet Bondegatan/Renstiernas! Snygg inredning, otroligt trevlig personal och fantastiska burgare sammanfattar min nya kvartersrestaurang väl.

24 mar 2018

Ett trevligt ställe, var här med ett gäng tjejkompisar och tog ett glas vin. Mycket bra och snabb service trots mycket folk en löningshelg.

30 okt 2017

Härlig stämning & jättegod mat!

3 sep 2016

Jättebra frukost! Mycket bra men bullrigt på lunchen så det är svårt att tala med lunchkompisen.

3 sep 2017

Så gott, trevlig miljö och trevlig personal!

Sida 1 av 2