Bakom nya Liebling im Park står samma gäng som driver populära Tjoget. Foto: pressbild Bakom nya Liebling im Park står samma gäng som driver populära Tjoget. Foto: pressbild

Liebling im Park är Tjoget-gängets nya etablering

20-gruppen, som bland annat står bakom den populära drinkdestinationen Tjoget, fortsätter att etablera sig på Södermalm. Intill systerkrogarna Liebling och Paradiso öppnar inom kort nya Liebling im Park, en biergarten med öl, streetfood och en hängvänlig uteservering. 

Liebling im Park kommer att bestå av en matvagn i korsningen där Sankt Paulsgatan och Timmermansgatan möts, där man serverar en tolkning av Lieblings meny. Bland annat blir det olika varianter av korv med bröd och kanske även schnitzelmacka, som allra bäst sköljs ner med en öl eller två på uteserveringen. Även glass och kaffe kommer finnas. 

Bakom satsningen står 20-gruppen, bestående av Joel Söderbäck, Simon Åhnberg och Andreas Bergman. En trio som nu inväntar tillstånd att servera öl och vin – som på en äkta biergarten –, annars blir det folköl och ett större fokus på matmenyn.

Ambitionen är att Liebling im Park ska slå upp luckan till sommaren och därefter hålla öppet fram till hösten.

Information
Visa på karta