Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Paradiso

3,0
11 recensioner
Redigera Paradiso
Paradiso

Paradiso är den ambitiösa kvarterskrogen som huserar i Sjögräs gamla lokaler vid Mariatorget. Här serveras allt från franska och internationella smaker till ett stort utbud av rom i baren. Bakom restaurangen står krögarkvartetten Krögare utan gränser från bland andra Linje Tio.

En skön men kvalitativ kvarterskrog - det har varit ambitionen sedan Paradiso flyttade in på Timmermansgatan hösten 2015. Influenserna kommer från såväl Paris och New York som från resten av världen, något som inte minst märks på de fransk-internationella smakerna som präglar menyn. Här kan du stöta på allt från ostron till grillad ananas vid sidan om en generös vinlista.

Lokalen kantas av trämöbler, rottingstolar, gröna växter och en abstrakt tiger som pryder en av väggarna. Här ryms även en Miami-influerad bar där rom- och chokladexperten Duane Dowe har varit med och skapat den extensiva romlistan, men du hittar även cocktails och öl i utbudet.

Bland krögarna finns Andreas Bergman och Joel Söderbäck som båda inledde sin bana på just Sjögräs. Idag driver de även Tjoget i Hornstull, och med Paradiso vill de höja ribban och bredda utbudet av krogar ytterligare i området. Tänk ambitiöst och avslappnat värt en tur tvärsöver stan.

Användarbilder på Paradiso Visa alla

  • Lägg till bild
  • Gillade mest med stället: GTA-typsnittet – Bild från Paradiso av Malin J.
  • Sparris med lardo, gott men liksom. Sparris med en hinna fett. – Bild från Paradiso av Malin J.
  • Bild från Paradiso av Ida B.
  • Bild från Paradiso av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
12 jul 2019

Det här blev inte alls bra! Var i ett större sällskap där ingen var speciellt nöjda.

Alltid kul med nya ställen och när man är ett stort sällskap så är det skönt när man kan få ett fast pris innan man går dit och... Visa hela »

16 jun 2019

Besvikelse. Dyra grönsaker, gå ej hit om du är hungrig!
Lokalen väldigt trevlig. Ett öppet kök och en stor och fin bar. Här borde läckerheter flyga ur både kök och i cocktailform tänkte jag. Ack besvikelsen som sedan skulle följa. Visa hela »

12 okt 2020

Inte alls min kopp te tyvärr. Maten var generellt en besvikelse, speciellt för priset. Små portioner och generellt bara "underväldigande". Skulle inte rekommendera en middag här, men har också besökt för enbart drink. Det fungerar desto bättre... Visa hela »

29 mar 2019

Supercoolt ställe! Har varit på aw här flera gånger men har helt missa att kika in på restaurangen. Medan baren är väldigt (kanske lite väl) casual så är restaurangen precis lagom uppstyrd. Menyn består av små och mellanstora rät... Visa hela »

19 jun 2019

Gick hit i samlad grupp efter ett Thats up event! Stämningen var på topp, och förväntningarna på restaurangen höga. Många hade försökt googla en meny men inte lyckats. Konceptet för våran kväll var 450 kr/ person och lite blandade rä... Visa hela »

27 aug 2019 · Uppdaterad

No, nein, njet, nix, too much pix. Nej men det här blev då rakt inte bra, små tillbehörsrätter som ramlade ut i maklig takt men helt utan en tanke på att det skulle gå att äta sig mätt på. Gå hit för AW, ta en drink. Men ät nå... Visa hela »

21 jun 2019

Åh nej, en dålig upplevelse. Vet inte vart jag ska börja ens...

Vi var ett tjejgäng på 8 pers efter ett Thatsup event och såg fram emot en riktig smakupplevelse. Eftersom de ingen av oss hade recenserat detta ställe och de inte heller hade en meny på... Visa hela »

26 mar 2019

Vi tog olika smårätter, den hängmörad biffen var galet god. De andra rätterna var goda men inget speciellt.

5 feb 2019

Mysigt ställe med kvarterskrogsvibes. Bra drinkar och god mat som ofta bjuder på en och annan överraskning när det kommer till smakkombinationer. Finns både bardel och restaurangdel.

11 sep 2020

Översätt till svenska »

I enjoy the bar here. Good cocktails and there are djs who play music. The bartenders are pretty friendly and the crowd seems pretty easy to talk too. Casual vibes, not too stuffy. Fun ambience. Gives me NYC vibes. Never been to the restaurant.

24 okt 2019

Blir alltid lika nöjd när jag besöker Paradiso!

Fantastisk service, god mat, goda viner och alltid en skön stämning inne i lokalen.

Att Paradiso förnyar sin meny ofta är ett trevlig inslag i Stockholms annars ganska tråkiga utbud. Svingoda m... Visa hela »

Så tycker pressen

4 av 25 · Dagens Industri · 2016-04-01

“När det blir dags för varmrätt visar det sig att köket hanterar både ren och lamm klanderfritt. ”

3 av 5 · Aftonbladet · 2016-03-30

“Att det är folk som vet vad de håller på med bakom Paradiso råder det inga tvivel om. Servis och kök är i fin symbios och som gäst kan man bara luta sig tillbaka. Dryckesutbudet är imponerande både i mängd och kvalitet, nästan så det är svårt att välja.”

4 av 6 · SvD Krogguiden · 2016-02-03

“Tartaren på oxinnanlår är perfekt tillagad och den syrade grädden är ljuvlig till den smakrika forellromen. Det rotesseriegrillade lammet är också en uppvisning i god kokkonst och sällan har spetskål smakat så bra.”

4 av 6 · Nöjesguiden · 2016-01-29

“Vi tycker om Paradiso, och de har lyckats ypperligt med att göra krogen till en lite mer upscale kvarterskrog...”