Paradiso

3,0
15 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Paradiso
3,0
15 betyg

Paradiso är den ambitiösa kvarterskrogen som huserar i Sjögräs gamla lokaler vid Mariatorget. Här serveras allt från franska och internationella smaker till ett stort utbud av rom i baren. Bakom restaurangen står krögarkvartetten Krögare utan gränser från bland andra Linje Tio.

En skön men kvalitativ kvarterskrog - det har varit ambitionen sedan Paradiso flyttade in på Timmermansgatan hösten 2015. Influenserna kommer från såväl Paris och New York som från resten av världen, något som inte minst märks på de fransk-internationella smakerna som präglar menyn. Här kan du stöta på allt från ostron till grillad ananas vid sidan om en generös vinlista.

Lokalen kantas av trämöbler, rottingstolar, gröna växter och en abstrakt tiger som pryder en av väggarna. Här ryms även en Miami-influerad bar där rom- och chokladexperten Duane Dowe har varit med och skapat den extensiva romlistan, men du hittar även cocktails och öl i utbudet.

Bland krögarna finns Andreas Bergman och Joel Söderbäck som båda inledde sin bana på just Sjögräs. Idag driver de även Tjoget i Hornstull, och med Paradiso vill de höja ribban och bredda utbudet av krogar ytterligare i området. Tänk ambitiöst och avslappnat värt en tur tvärsöver stan.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
15

Recensioner av Paradiso

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag besökte paradiso en tisdagskväll och drack drinkar, som var magiska! Blev riktigt imponerad, och då är jag inte en cocktail-person egentligen.

Trevlig lokal med lika trevlig personal. Då jag kom in, satte mig i baren, drack mina drinkar och gick igen så...

Katastrofalt bemötande. Riktigt otrevliga i personalen. Gå absolut inte hit!

@paradisostockholm ligger lite undanskymt vid Mariatorget. Första gången jag var där rekommenderade bartendern deras Old Fashioned på rom, vilket är rimligt då det är en rombar. Den är otroligt smakrik och sedan dess min standardbeställning. Det ä...

Det här blev inte alls bra! Var i ett större sällskap där ingen var speciellt nöjda.

Alltid kul med nya ställen och när man är ett stort sällskap så är det skönt när man kan få ett fast pris innan man går dit och...

Besvikelse. Dyra grönsaker, gå ej hit om du är hungrig!
Lokalen väldigt trevlig. Ett öppet kök och en stor och fin bar. Här borde läckerheter flyga ur både kök och i cocktailform tänkte jag. Ack besvikelsen som sedan skulle följa.

Inte alls min kopp te tyvärr. Maten var generellt en besvikelse, speciellt för priset. Små portioner och generellt bara "underväldigande". Skulle inte rekommendera en middag här, men har också besökt för enbart drink. Det fungerar desto bättre...

Supercoolt ställe! Har varit på aw här flera gånger men har helt missa att kika in på restaurangen. Medan baren är väldigt (kanske lite väl) casual så är restaurangen precis lagom uppstyrd. Menyn består av små och mellanstora rät...

Gick hit i samlad grupp efter ett Thats up event! Stämningen var på topp, och förväntningarna på restaurangen höga. Många hade försökt googla en meny men inte lyckats. Konceptet för våran kväll var 450 kr/ person och lite blandade rä...

Vi tog olika smårätter, den hängmörad biffen var galet god. De andra rätterna var goda men inget speciellt.

Åh nej, en dålig upplevelse. Vet inte vart jag ska börja ens...

Vi var ett tjejgäng på 8 pers efter ett Thatsup event och såg fram emot en riktig smakupplevelse. Eftersom de ingen av oss hade recenserat detta ställe och de inte heller hade en meny på...

·

No, nein, njet, nix, too much pix. Nej men det här blev då rakt inte bra, små tillbehörsrätter som ramlade ut i maklig takt men helt utan en tanke på att det skulle gå att äta sig mätt på. Gå hit för AW, ta en drink. Men ät nå...

Mysigt ställe med kvarterskrogsvibes. Bra drinkar och god mat som ofta bjuder på en och annan överraskning när det kommer till smakkombinationer. Finns både bardel och restaurangdel.

I enjoy the bar here. Good cocktails and there are djs who play music. The bartenders are pretty friendly and the crowd seems pretty easy to talk too. Casual vibes, not too stuffy. Fun ambience. Gives me NYC vibes. Never been to the restaurant.

Blir alltid lika nöjd när jag besöker Paradiso!

Fantastisk service, god mat, goda viner och alltid en skön stämning inne i lokalen.

Att Paradiso förnyar sin meny ofta är ett trevlig inslag i Stockholms annars ganska tråkiga utbud. Svingoda m...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
15

Representerar du Paradiso?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Paradiso?

På Paradiso serveras bland annat:

  • Franskt
  • Internationellt
  • Europeiskt

Vilken typ av bar är Paradiso?

Vi har klassificerat Paradiso som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Paradiso?

Paradiso ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Paradiso uteservering?

Ja, Paradiso har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Paradiso?

Paradiso ligger på Timmermansgatan 24, 118 55, Södermalm. I närheten ligger Mariatorget. Närmsta tunnelbana är Mariatorget (ca 200m).