Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Paradiso

0,0 • 0 recensioner
Paradiso

Paradiso är den ambitiösa kvarterskrogen som huserar i Sjögräs gamla lokaler vid Mariatorget. Här serveras allt från franska och internationella smaker till ett stort utbud av rom i baren. Bakom restaurangen står krögarkvartetten Krögare utan gränser från bland andra Linje Tio.

En skön men kvalitativ kvarterskrog - det har varit ambitionen sedan Paradiso flyttade in på Timmermansgatan hösten 2015. Influenserna kommer från såväl Paris och New York som från resten av världen, något som inte minst märks på de fransk-internationella smakerna som präglar menyn. Här kan du stöta på allt från ostron till grillad ananas vid sidan om en generös vinlista.

Lokalen kantas av trämöbler, rottingstolar, gröna växter och en abstrakt tiger som pryder en av väggarna. Här ryms även en Miami-influerad bar där rom- och chokladexperten Duane Dowe har varit med och skapat den extensiva romlistan, men du hittar även cocktails och öl i utbudet.

Bland krögarna finns Andreas Bergman och Joel Söderbäck som båda inledde sin bana på just Sjögräs. Idag driver de även Tjoget i Hornstull, och med Paradiso vill de höja ribban och bredda utbudet av krogar ytterligare i området. Tänk ambitiöst och avslappnat värt en tur tvärsöver stan.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Paradiso!

Så tycker pressen

4 av 25 · Dagens Industri · 2016-04-01

“När det blir dags för varmrätt visar det sig att köket hanterar både ren och lamm klanderfritt. ”

3 av 5 · Aftonbladet · 2016-03-30

“Att det är folk som vet vad de håller på med bakom Paradiso råder det inga tvivel om. Servis och kök är i fin symbios och som gäst kan man bara luta sig tillbaka. Dryckesutbudet är imponerande både i mängd och kvalitet, nästan så det är svårt att välja.”

4 av 6 · SvD Mat & Vin · 2016-02-03

“Tartaren på oxinnanlår är perfekt tillagad och den syrade grädden är ljuvlig till den smakrika forellromen. Det rotesseriegrillade lammet är också en uppvisning i god kokkonst och sällan har spetskål smakat så bra.”

4 av 6 · Nöjesguiden · 2016-01-29

“Vi tycker om Paradiso, och de har lyckats ypperligt med att göra krogen till en lite mer upscale kvarterskrog...”