Thatsup blickar tillbaka på 2018 – det gillade ni mest

2018 lider mot sitt slut och ett nytt år ska ta vid. För att sammanfatta det gångna året har Thatsup sammanställt det bästa som hänt, och det som vi vill minnas, hela vägen in i 2019.

Våra läsare har sagt sitt. Under 2018 ville ni, mer än något annat, veta vilka som var Stockholms hetaste restauranger just nu, och det blev den överlägset mest klickade guiden på hela året. På en stadig silverplats landade, inte helt oväntat, guiden till Stockholms bästa brunch. Thatsup har rapporterat flitigt under hela året om spännande krog- och nöjesnyheter i Stockholm och den nyheten som föll er bäst i smaken var den som handlade om Stockholm under stjärnorna.

Så, vad kommer vi alltid att förknippa med 2018? Sommarhettan. Flera av er hörde av sig och önskade att vi skulle sätta ihop en guide till de ställen i Stockholm som har bäst AC. Faktum är att det blev den mest klickade guiden under augusti. Men vi kommer också alltid att bära med oss herrlandslagets skrällar i fotbolls-VM – vår guide till var alla matcher visades klickades och delades flitigt på sociala medier. För visst minns ni glädjen när Granen stegade fram och... Ja, ni vet ju resten. Något annat som uppskattades under sommaren var att Jakobsbergsgatan förvandlades till ett restaurangstråk, med restauranger som Jureskogs och Yuc LatAsian. Detta lockade mängder av hungriga (och törstiga!) stockholmare och turister.

En höstkväll i september lanserade vi äntligen vår ambassadörsgrupp. Våra ambassadörer är några av våra allra mest flitiga recensenter som jobbar aktivt för att stärka Thatsups redan stora community. Och på tal om recensioner – det ställe i Stockholm som kammade hem flest recensioner på Thatsup 2018 blev Cykelcafé Le Mond. En annan grupp som vi inte ska glömma bort är våra bloggare. Tack för era insatser!

Under 2018 var det tio år sedan Thatsup startades i Stockholm. Det firades ordentligt med ett fullsmockat jubileumsgalej på Poké Burger vid Norrmälarstrand. En av årets absoluta höjdpunkter – givetvis!

Något som återkommer varje år är Kanelbullens dag och i år anordnade Thatsup ett stort bulltest för att hitta stadens absolut bästa kanelbulle. Här kan du se alla smarriga bilder från vårt event.

En extra rolig restaurangnyhet var när Frantzén kammade hem tre stjärnor i Guide Michelin – grattis! I slutet av året kom även nyheten att den världskända musikfestivalen Lollapalooza kommer att anordnas i Stockholm under sommaren 2019. Det är definitivt något, som redan nu, har satt guldkant på det kommande året.

Se höjdpunkterna från 2018 här: