Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Yuc LatAsian

3,1
15 betyg
Redigera Yuc LatAsian

Den andra Yuc-restaurangen i ordningen bjuder på ett möte melllan fyra länder och två kontinenter - Peru, Korea, Mexiko och Japan. Här lagas maten i öppet kök och det finns även ett chef's table för den som vill komma ännu närmare kockarna. Bland dryckerna ligger fokus på tequila, mezcal och pisco, men även asiatiska drycker som sake och japansk whisky.

Se även Yuc Mexican

Användarbilder på Yuc LatAsian Visa alla

  • Lägg till bild
  • Coco jambo – Bild från Yuc LatAsian av Alexandra D.
  • Bild från Yuc LatAsian av Alexandra D.
  • Bild från Yuc LatAsian av Kristoffer R.
  • Bild från Yuc LatAsian av Filanza S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 jan 2023

Potential
Spännande smaker och bra atmosfär lyfter yuc ett snäpp sedan sist.
Servicen är trevlig och trots fullsatt i baren så tas inga genvägar.
Dock är det långt kvar till perfektion, men små framsteg är framsteg.
Kämpa på... Visa hela »

4 sep 2019

Yucs andra ställe är precis som det första en lokal med riktigt bra stämning, miljö etc. Baren och alla drinkar håller hög nivå, roligt med twisten från deras blandade inspiration. Även uteservering med värdefulla soltimmar vid aw-tid. Kö... Visa hela »

19 apr 2018

Grym location och interiör, verkligen snyggt! Fantastiskt goda alkoholfria drycker, provade någon mousserande på svarta vinbär som jag gärna hade valt före en drink, och en shot som hette Leche de Tigre som var supergod. Åt tataki på tonfisk och lax samt d... Visa hela »

15 mar 2019

Det som verkade så lovande...
Lokalen är toppen och läget är grymt! Atmosfären är jättetrevlig inne i restaurangen, man får den känslan av att man kan spendera en hel kväll där. Men så kommer vi till maten. De rätter som var fi... Visa hela »

28 aug 2019

Kanonläge i City för AW, vilket mitt besök avsåg. Goda drinkar, båda med och utan alkohol till den gravida i sällskapet. Ganska opersonlig lokal dock, vissa delar i lokalen har de lagt all krut på att göra fin. Men delen vid baren känns som att de stre... Visa hela »

29 okt 2022

Maten hade kunnat vara god med mer kärlek. Tyvärr smaklös. Laxtacon var under all kritik.
Vinet som skulle serveras till maten hade inte dykt upp när vi nästan var klara.
Står på hemsidan att det är högljudd och festlig stämning varje dag... Visa hela »

13 sep 2018

Jag är ju en riktig YÚCälskare, och tänkte ”det här kan ju inte vara annat än bra” men jag vet inte.. blev aningen missnöjd faktiskt. Stor opersonlig mörk lokal med väldigt märklig meny. Vi tog en varsin drink som lät spännand... Visa hela »

16 aug 2018

Toppenlokal och serveringspersonalen ger bra tips på drinkar.

12 jun 2019

Sötpotatisen är såå god! 👌🏼

18 aug 2018

Bara varit i baren än så länge men det gjorde en inte besviken! Jag drack en drink med vattenmelonlikör. Mysig och fräsch lokal och bra läge!

14 nov 2018

Snygg inredning och skön vibe men oj så besviken över mat och service. Maten var verkligen ingenting att hurra övar och väldigt pricey för det man får. Glömde beställningar, lång tid att få notan osv gjorde hela besöket ännu sä... Visa hela »

9 nov 2019

Ok mat men urusel service! De ville köra iväg oss efter 1h 20 min... efter att vi ifrågasatt det kom de tillbaka och sa att det hade blivit ett missförstånd och vi fick sitta kvar... Vi betalade och gick.

16 dec 2021

7 nov 2021

7 nov 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.