Bröd & Salt Sankt Eriksplan

3,3
6 betyg
Bageri
Café
Hemsida
Instagram
Bröd & Salt
3,3
6 betyg
Hemsida
Instagram

Kedjans flaggskeppsbutik ligger mitt på Sankt Eriksplan. Här hittar du bröd och bakverk av högsta kvalitet, men också sallader, frukost, pizza och flertalet drycker. Bröd & Salt erbjuder även catering.

Föreslå ändringar

Recensioner av Bröd & Salt

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 maj 2019

Kaffe älskare är man och kaffet här är kanon gott med djup och rund smak. En kanelbulle till som har bra kanelsmak, mjuk i mitten och super knaprig och god på utsidan. Perfekta stället för en fika där eller take away!

Stället är stort, ö... Visa hela »

4 apr. 2019

På St Eriksplan har man verkligen steppat up, utöver de goda fikabrödet, grym frukost och salladsbaren som får andra att blekna, så har de även (äntligen) ordentligt porslin. Jag tycker alltid att det är tråkigt att äta och dricka på engå... Visa hela »

Listad i: Frukost
11 mars 2019 · Uppdaterad

Bröd & Salt slår sannerligen på stort och smäller upp en av Stockholms snyggaste cafélokaler. Denna har givetvis kvar sin klassiska look men sticker ut en aning tack vare den stora "ön" som de har i mitten av lokalen. Denna skapade också en ovanl... Visa hela »

31 maj 2019

Otroligt dålig service, andra gången av två möjliga. Jag kommenterade till tjejen i brödbutik-delen att hon tog andra kunder före mig, varpå hon hämnades kritiken genom att hålla det köpta brödet så långt bak som möjligt ba... Visa hela »

23 jan. 2020

Tog mig genom sista året på universitet med hjälp av Bröd & Salt St Eriksplan. Man kan plocka ihop sin egna sallad och det finns gott utbud av grönsaker, dressing, rökt lax, räckor, rostbiff osv.. Sedan är deras bullar to die for! Många sittplatser.

22 nov. 2020

:( 100 spänn för en söttorr scone, stentorr lussebulle och en kopp silverte. Besviken. Köp aldrig scones här. Bullen hade kanske bara sett bättre dagar, den var nog god från början och tet har väl stått för länge och tappat smaken. Men sc... Visa hela »