Robin Delselius Bageri Gamla Enskede

4,5
2 betyg
Redigera Robin Delselius Bageri Gamla Enskede

Robin Delselius Bageri huserar i hemtrevliga och trivsamma lokaler där du tidigare hittade Gamla Enskede bageri. Här bakas allt för hand på noggrant utvalda råvaror, och menyn bjuder på allt från bröd och bakverk till matiga smörgåsar, soppor och sallader. Hit kan du komma och ta en frukost, lunch eller fika, men det går lika bra att handla med dig om du är på språng. När vädret tillåter kan du slå dig ner på uteserveringen.

Robin Delselius Bageri drivs av bagarsonen Robin Delselius, vars morfar grundade ett familjebageri på Värmdö redan 1986. Det som idag är Robin Delselius Bageri präglas av ett genuint hantverk och naturliga råvaror. I det hemtrevliga kvartersbageriet köps ingenting in färdigt eller som halvfabrikat. Här bakas allt för hand, från grunden, och råvarorna väljs med omsorg. Även känslan i lokalen är genuin, med rustika möbler, en bevarad tegelvägg och gröna växter som skapar en trivsam hemma hos-känsla. Det finns även en trevlig uteservering där du kan slå dig ner när solen visar sig. 

Bakom den öppna disken kan du beställa bröd och sötsaker i form av allt från den klassiska kanelbullen till bakelser och tårtor. Är du sugen på något i matväg finns bland annat både matiga smörgåsar, pajer och sallader. Här kan du stanna till för att äta frukost och lunch eller ta en fika tillsammans med kompisgänget eller familjen. Är du på språng kan du köpa med dig allt från bröd till bakverk och mat som take away.

Se även Robin Delselius Bageri Södermalm, Robin Delselius Bageri Kvarnholmen, Robin Delselius Bageri Sickla, Robin Delselius Bageri Stavsnäs Vinterhamn, Robin Delselius Bageri Grisslinge

Användarbilder på Robin Delselius Bageri Gamla Enskede Visa alla

  • Lägg till bild
  • Flat white och månadsbulle med choklad – Bild från Robin Delselius Bageri Gamla Enskede av Madiha S.
  • Bild från Robin Delselius Bageri Gamla Enskede av Madiha S.
  • Bild från Robin Delselius Bageri Gamla Enskede av Madiha S.
  • Bild från Robin Delselius Bageri Gamla Enskede av Madiha S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 feb 2020

Wow vad mysigt!! Var ute på promenad och gick förbi detta ställe, här går man inte förbi utan att köpa något gott. Hundar är välkomna in och stället var stimmigt men ändå mysigt. Fin uppdelning av lokalen där kassan är ti... Visa hela »

17 jul 2022