Robin Delselius Bageri Kvarnholmen

4,0
2 betyg
Bageri
Café
Robin Delselius Bageri
4,0
2 betyg

I hemtrevliga och trivsamma lokaler i Kvarnholmen huserar Robin Delselius Bageri. Här bakas allt för hand med noggrant utvalda råvaror, och du hittar allt från bröd och bakverk till matiga smörgåsar, soppor och sallader. Hit kan du komma och ta en frukost, lunch eller fika, men det går lika bra att köpa med sig både mat och bakverk som take away om du är på språng.

Robin Delselius Bageri drivs av bagarsonen Robin Delselius, vars morfar grundade ett familjebageri på Värmdö redan 1986. Det som idag är Robin Delselius Bageri präglas av ett genuint hantverk och naturliga råvaror. I det hemtrevliga kvartersbageriet köps ingenting in färdigt eller som halvfabrikat. Här bakas allt för hand, från grunden, och råvarorna väljs med omsorg. Även känslan i lokalen är genuin, med rustika möbler, bevarade tegelväggar och svartvit fotokonst som skapar en trivsam hemma hos-känsla. Hit kan du med fördel ta med dig datorn och riva av några jobbmail samtidigt som du fyller på energidepåerna.

Bakom den öppna disken som ger dig insyn i bageriet där alla godsaker skaps, kan du beställa bröd och sötsaker i form av allt från den klassiska kanelbullen till bakelser och tårtor. Är du sugen på något i matväg finns bland annat matiga smörgåsar, pajer och sallader. Här kan du äta frukost och lunch eller ta en fika tillsammans med kompisgänget eller familjen. Är du på språng kan du köpa med dig allt från bröd till bakverk och mat som take away.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Recensioner av Robin Delselius Bageri

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Detta bageri har varit på min listan sen länge tillbaks. Dels för att bageriet har karaktär och historia och dels att de har artisan bakelser.
Stort utbud på bakad bröd dock jag hittade inte stort utbud på fika bröd just den dagen jag var där. ...

Robin Delselius håller god nivå helt igenom. När jag var här senast innan stängning så fick jag ordentligt bra rabatt på det jag köpte med mig vilket är ett stort plus 🙂

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Representerar du Robin Delselius Bageri Kvarnholmen?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Robin Delselius Bageri Kvarnholmen?

Robin Delselius Bageri Kvarnholmen ligger på Tre Kronors väg 47, 131 31, Nacka, Kvarnholmen.