Robin Delselius Bageri Sickla

4,3
4 betyg
Café
Bageri
Robin Delselius Bageri
4,3
4 betyg

Robin Delselius Bageri är ett kvartersbageri beläget vid stora entrén i Sickla Köpkvarter. Här bakas allt för hand på noggrant utvalda råvaror, och du hittar allt från bröd och bakverk till frukost, brunch och lättare luncher på menyn. Du kan även handla med dig om du är på språng.

Robin Delselius Bageri drivs av bagarsonen Robin Delselius, vars morfar grundade ett familjebageri på Värmdö redan 1986. Det som idag är Robin Delselius Bageri präglas av ett genuint hantverk och naturliga råvaror. Ingenting köps in färdigt eller som halvfabrikat. Här bakas allt för hand, från grunden, och råvarorna väljs med omsorg. En av filialerna ligger mitt i vimlet i Sickla Köpkvarter, där du kan ta en paus från shoppingrundan och fylla på energidepåerna – kanske med en brunch eller lunch.

Bakom den öppna disken kan du beställa bröd och sötsaker i form av allt från den klassiska kanelbullen till bakelser och tårtor. Du hittar även frukost, brunch och lättare luncher såsom matiga smörgåsar och sallader på menyn. Lagom till våren öppnar man upp uteserveringen, där du kan slå dig ner när vädret tillåter. Då drar även den uppskattade glassförsäljningen igång.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
4

Recensioner av Robin Delselius Bageri

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Söndagsfika på @robindelseliusbageri i Sickla Köpkvarter. ☕️ Snabb service, gott fika, gott kaffe. Mackorna såg också riktigt goda ut. Lugn stämning trots öppet mot centrumet. 70-talet platser. Synd att dom slutat med semlor.

Alldeles utmärkt och utsökt bageri med bred urval på brunch, fika bullar, bröd och artisan bakverk, god kaffe, stilren Porslin, och stiligt interiör med neutrala bakgrund färg som gör att man känner sig i harmoni och njuter av gofika/ lunch i lugn stämni...

Väldigt god brunch och fika! Men minus för ofta smutsiga bord, ofta slut på något och liknande. Hade kunnat vara trevligare sittplatser och något skydd för draget som blir från ingången. Annars är jag ett stort fan och lite stammis.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
4

Representerar du Robin Delselius Bageri Sickla?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Robin Delselius Bageri Sickla?

Robin Delselius Bageri Sickla ligger på Simbagatan 20, 131 54, Nacka, Sickla. I närheten ligger Sickla, Nacka.