Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Cavabaren

4,1
16 betyg
Redigera Cavabaren

Lite som att befinna sig på en bakgata i Barcelona, så ska det kännas på Cavabaren som drivs av Christos Chrysanthou från Café Fresco tillsammans med Martin Trap. Här ska det vara folkligt och plånboksvänligt, med cava till schyssta priser.

Användarbilder på Cavabaren Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Cavabaren av Michaela J.
  • Bild från Cavabaren av Michaela J.
  • Bild från Cavabaren av Michaela J.
  • Härlig blandning! – Bild från Cavabaren av Birgitta B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 feb 2019

Cavabaren är ett perfekt ställe för en AW med bra priser i baren och härlig stimmig stämning. Snyggt inrett med ( som restaurangens namn antyder) en stor bar med många sittplatser. Längst väggarna är det soffor med cafébord i vit marmor.
På... Visa hela »

29 mar 2019

Har varit här några gånger både med vänner, kollegor och sambon. Ett mysigt litet ställe med härlig stämning mitt i stan. Det brukar vara mycket folk här så det kan lätt bli trångt.

Så som det låter, cavabaren, så... Visa hela »

Listad i: Drink/bar
21 okt 2018 · Uppdaterad

Äntligen (!) har Stockholm fått ett givet AW-ställe som bjuder på hela paketet; bra stämning, priser och service. Jag har redan hunnit hänga här allt för många eftermiddagar och kvällar (med allt för många glas cava..) och hunnit snappa... Visa hela »

14 okt 2018

En femma! Cavabaren levde upp till allt gott jag hört. Och den här recensionen blir lång..
Detta var en fredag eftermiddag och vi hade bestämt att fira våra butikschefer med lite gott. Vi startade redan kl 16, Cavabaren är främst ett AW ställe och det b... Visa hela »

14 maj 2019

Cavabaren är perfekt för att antingen nöja sig med en liten AW alternativt som ett första ställe innan man vandrar vidare till nästa härliga bar. Vi var ett gäng tjejer och delade en flaska cava och lite olika snacks. Helt klart värt varje öre (billi... Visa hela »

24 feb 2020

Otroligt trevligt ställe! Perfekt för en aw eller en fördrink innan man ska vidare. Trevlig miljö, snabb och bra service. Lite trångt och högljutt men det kan man leva med för resten är väldigt bra.

24 sep 2019

Alldeles perfekt för två väninnor som vill prata, äta något lagom litet och dricka cava! 4 supergoda rätter att dela på blev så lagom, 2 glas cava på det och 4 timmar bara flög iväg! Ingen som kommer och signalerar att man måste gå... Visa hela »

6 feb 2020

AW najs! Älskar cava så detta konceptet är ju galet bra.

19 dec 2019

Cavabaren precis som de heter en bar med cava. Perfekt ställe för AW men gå tidigt från jobbet om du ska hit en fredag det blir snabbt fullt. Stor bar med flera sittplatser, ett stort långbord med barstolar som vanliga bord med soffor. Mysig belysning. Blir gärna liv... Visa hela »

7 mar 2019

Ganska trångt här och brukar alltid vara fullt med folk. Bra ställe för en AW mitt i stan.

Dock tråkigt att de har nu höjt priset på en flaska vin/cava.

10 nov 2018

Cavabaren lever upp till sitt namn..... är just en cavabar där cavan serveras i kupade (copa) glas, till bra pris i enkel men genuin miljö. Ett ställe som sthlm behöver, enkelt att glida in baren och endast ta ett glas cava eller om man vill stanna kvar en stund, dela på... Visa hela »

29 nov 2019

Fint ställe, mysigt och härlig stämning. När vi var där smakade dock cavan skaldjur. Vi kunde inte dricka den. Samma handduk som användes till skaldjuren måste ha använts till glasen för det smakade riktigt illa.

12 jan 2019

Riktigt bra. Härlig stämning. Packat med gäster. Bra, trevlig, uppmärksam personal. Jättegoda små rätter. Guld.

2 mar 2022

16 dec 2021

2 dec 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.