Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Proseccobaren

4,4
7 betyg
Redigera Proseccobaren

Malmskillnadsgatan har seglat upp på krogkartan med ett gäng spännande barer och restauranger. En av dem är Proseccobaren, som drivs av folket från Cavabaren. Här serveras såväl vin och cocktails som italienska smårätter i moderna lokaler mitt i city.

Proseccobaren öppnade hösten 2021och huserar på upprustade Malmskillnadsgatan, nära korsningen Mäster Samuelsgatan, i en luftig lokal med betongväggar, högt i tak och moderna bistromöbler. Bakom konceptet står folket från Cavabaren, som ligger i samma område. Med Proseccobaren har de adderat det italienska köket i form av smårätter såsom favoriten pizza al tegamino, pasta, ost, charkuterier och italienska desserter. Här kan man även mötas upp över en aperitivo med tilltugg och något i glaset. Som namnet antyder serveras givetvis ett stort utbud av vin och bubbel, men i baren blandas även drinkar.

Som mötesplats är Proseccobaren både avskalad och gemytlig. De råa betongytorna har fått sällskap av långa gardiner, bruna lädersoffor, svarta böjstolar och cafébord med ljusa marmorskivor, samt kyldiskar fyllda med vin och charkuterier. Mitt i lokalen tronar den långa bardisken med betongpelare och turkosa träpaneler som ger lokalen en extra färgklick. Här kan man bänka sig för en bit mat, ett glas eller kanske bara en espresso och någon sötsak på italienskt vis.

Användarbilder på Proseccobaren Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 dec 2022

Gillar verkligen detta stället! Lätt och slinka in på ett glas eller två och en bit mat.

16 mar 2022

Bra ställe för AW!

Beställde in en flaska, lite nötter samt focaccia. Allt var väldigt gott! Och blev förvånad över vilken stor ”portion” focaccia va!

Trevlig men dock något nonchalant personal. Men verkligen en trevlig m... Visa hela »

29 aug 2022

One of the best Italian place in town to have AW.
Great food, drinks and the staff is extremely kind.
I highly recommend Prosecco Bar if you want to have nice time :)

26 aug 2022

Bra service o supertrevlig personal! Rekommenderas

19 jan 2022

Älskar stället! Rekommenderas varmt!

12 feb 2022

27 aug 2022