Hop & Vine

inga betyg
$-$$
Restaurang
Bar
Hemsida
Instagram
Hop & Vine
inga betyg
Hemsida
Instagram

Restaurang och bar med brädspel, smårätter, hantverksöl och vin

Hop & Vine har ett digert utbud av mat, dryck och sällskapsspel. Här kan man äta, ta ett glas och spela spel större delen av dagen. Varje vecka arrangeras även events för alla som vill spela.

Restaurangen huserar i en hemtrevlig lokal på Sveavägen, mitt i stan. Här samsas färggranna möbler, mjuka fåtöljer och bokhyllor fyllda med böcker, växter och brädspel. Hop & Vine håller öppet hela dagen, från lunch till middag med spel, smårätter, hantverksöl, vin och en och annan cocktail. Menyn listar alltid flera vegetariska och veganska rätter samt bakverk och desserter. På helgerna serveras brunch.

På Hop & Vine fokuserar man först och främst på skön atmosfär hela dagen. Någon kväll i veckan ordnas spelkvällar och i anslutning till baren finns även Fox in a Box Stockholms escape room. Här samlar man med andra ord kluriga escape rooms, restaurang och en bar under samma tak, för alla typer av umgängen.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Hop & Vine Användarbilder

Recensioner av Hop & Vine

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Hop & Vine!