Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Riggan

0,0
0 betyg
Redigera Riggan

Plockmat, cocktails och festkänsla. Riggan, som tidigare hette Bistro Rigoletto, bjuder på en avslappnad miljö där stämningen höjs mer och mer framåt kvällen. Här kan man känna sig hemma oavsett om man vill äta middag eller hänga i baren och dricka drinkar.

Riggan ligger i Bistro Rigolettos gamla lokaler, alldeles intill biografen Rigoletto på Kungsgatan. Här hittar man i dag en cocktailbar och restaurang med stora soffor, klassiska bistromöbler och en lång bardisk att hänga vid. Menyn består av småplock, ostron, sharing-rätter, burgare och steaks i klassisk stil. Bland annat kan man beställa in flatbread eller sliders att dela tillsammans med hela sällskapet runt bordet. Dryckeslistan består inte minst av vin och bubbel, men man hittar även cocktails för alla smaker, med egna varianter av kända klassiker.

Från det att Riggan öppnar trappar man upp stämningen i takt med att dagen går och det blir senare och senare. Kvällarna mynnar ut i AW-häng och hemmafestkänsla, något som även miljön hjälper till att bidra till. Lokalen är inredd som ett vardagsrum med mjuka sammetssoffor att slå sig ner i, men det finns även runda bistrobord att samlas runt och en lång bardisk med gott om plats för drinksugna sällskap. Allt genomsyrat av klassisk art deco-stil.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Riggan!