Riggan

4,2
5 betyg
Redigera Riggan

Plockmat, cocktails och festkänsla. Riggan, som tidigare hette Bistro Rigoletto, bjuder på en avslappnad miljö där stämningen höjs mer och mer framåt kvällen. Här kan man känna sig hemma oavsett om man vill äta middag eller hänga i baren och dricka drinkar.

Riggan ligger i Bistro Rigolettos gamla lokaler, alldeles intill biografen Rigoletto på Kungsgatan. Här hittar man i dag en cocktailbar och restaurang med stora soffor, klassiska bistromöbler och en lång bardisk att hänga vid. Menyn består av småplock, ostron, sharing-rätter, burgare och steaks i klassisk stil. Bland annat kan man beställa in flatbread eller sliders att dela tillsammans med hela sällskapet runt bordet. Dryckeslistan består inte minst av vin och bubbel, men man hittar även cocktails för alla smaker, med egna varianter av kända klassiker.

Från det att Riggan öppnar trappar man upp stämningen i takt med att dagen går och det blir senare och senare. Kvällarna mynnar ut i AW-häng och hemmafestkänsla, något som även miljön hjälper till att bidra till. Lokalen är inredd som ett vardagsrum med mjuka sammetssoffor att slå sig ner i, men det finns även runda bistrobord att samlas runt och en lång bardisk med gott om plats för drinksugna sällskap. Allt genomsyrat av klassisk art deco-stil.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 feb 2023

Toppenställe rakt igenom. Enda sedan de öppnade har jag försökt gå hit så mycket jag kunnat, mycket med anledning av konceptet restaurang/bio som jag älskar och inte minst för att det alltid serveras god mat av trevlig personal i en miljö jag gillar ska... Visa hela »

6 feb 2023

Mycket trevlig atmosfär! Var där en onsdag med tjejgänget. Bra musik och trevliga servitörer. Maten var god, inte så stor meny och lite smalt för en glutenintolerant som jag.

31 dec 2022

Översätt till svenska »

Great place. Really enjoyed the food and the cocktails, especially the Gambas flatbread and the Lychee Li cocktail. Highlight was the great green olives.

12 dec 2022

otrolig personal, duktiga på sitt jobb, goda drinkar och magisk aura 10/10 helt enkelt!

19 dec 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

16 dec 2022

Sjukt bra drinkar, bra musik och väldigt trevligt och duktig personal

16 dec 2022

Fantastisk service, härliga drinkar och trevlig musik. Detta är ett ställe jag sannerligen kommer besöka igen!!!