Riggan

4,6
9 betyg
$$
Cocktailbar
Restaurang
Riggan
4,6
9 betyg

Plockmat, cocktails och festkänsla. Riggan, som tidigare hette Bistro Rigoletto, bjuder på en avslappnad miljö där stämningen höjs mer och mer framåt kvällen. Här kan man känna sig hemma oavsett om man vill äta middag eller hänga i baren och dricka drinkar.

Riggan ligger i Bistro Rigolettos gamla lokaler, alldeles intill biografen Rigoletto på Kungsgatan. Här hittar man i dag en cocktailbar och restaurang med stora soffor, klassiska bistromöbler och en lång bardisk att hänga vid. Menyn består av småplock, sharing-rätter samt ett par huvudrätter i klassisk stil. Bland annat kan man beställa in mellanrätter och tillbehör som oliver och pommes att dela tillsammans med hela sällskapet runt bordet. Dryckeslistan består inte minst av vin och bubbel, men man hittar även cocktails för alla smaker, med egna varianter av kända klassiker.

Från det att Riggan öppnar trappar man upp stämningen i takt med att dagen går och det blir senare och senare. Kvällarna mynnar ut i AW-häng och hemmafestkänsla, något som även miljön hjälper till att bidra till. Lokalen är inredd som ett vardagsrum med mjuka sammetssoffor att slå sig ner i, men det finns även runda bistrobord att samlas runt och en lång bardisk med gott om plats för drinksugna sällskap. Allt genomsyrat av klassisk art deco-stil.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Riggan Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
9

Recensioner av Riggan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Nytt koncept - nytt betyg! Som man älskar vad de gjort med stället. Jag har alltid gillat Bistro Rigoletto men nu har allt höjts ett snäpp! Tidigare vred det sig ofta i magen när jag kikade in en torsdag/fredagkväll och såg hur lokalen ekade tomt... Nu är det...

Came here for late drinks after dinner on a weekday. It was pretty quiet, but still nice, with very cosy seating. I liked the decor too, it really adds to the vibe.

·

Underbart ställe med mycket trevlig personal.
Perfekt att hänga här innan man går på bästa bion i stan, Rigoletto.

servicen var 10/10 maten 10/10

Great place. Really enjoyed the food and the cocktails, especially the Gambas flatbread and the Lychee Li cocktail. Highlight was the great green olives.

Mycket trevlig atmosfär! Var där en onsdag med tjejgänget. Bra musik och trevliga servitörer. Maten var god, inte så stor meny och lite smalt för en glutenintolerant som jag.

otrolig personal, duktiga på sitt jobb, goda drinkar och magisk aura 10/10 helt enkelt!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Sjukt bra drinkar, bra musik och väldigt trevligt och duktig personal

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Fantastisk service, härliga drinkar och trevlig musik. Detta är ett ställe jag sannerligen kommer besöka igen!!!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,6
9

Representerar du Riggan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Riggan?

Vi har klassificerat Riggan som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Riggan?

Riggan ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Riggan?

På Riggan serveras bland annat:

  • Europeiskt
  • Kött
  • Smårätter

Var ligger Riggan?

Riggan ligger på Kungsgatan 16, 111 35, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 250m).