Delibaren

4,9
16 betyg
$
Bar
Café
Restaurang
Delikatessbutik
Delibaren
4,9
16 betyg

I det ståtliga Brygghuset bara ett stenkast från Odenplan hittar man Delibaren, dit man kan styra stegen för en mysig frukost, välsmakande lunch eller stimmig afterwork. Eller så droppar du in efter jobbet och köper med dig något gott från delin. 

Efter en renovering har det gamla pilsnerbryggeriet förvandlats till ett unikt eventhus, där fokus ligger på det mellanmänskliga mötet. I hjärtat av Brygghuset hittar man Delibaren, som vill representera hela husets puls och bjuda på en stämning som är så trevlig att du ska vilja ta med den hem. 

Vilket du också kan – i form av delikatesser från delin. Där hittar du utvalda råvaror som ostar, chark och grönsaker i säsong. Perfekt för dagar när middagsinpirationen tryter, eftersom personalen gärna hjälper dig med tips på vad du kan laga på de råvaror som finns inne för dagen. Om något inte skulle gå åt förädlas det i köket och serveras under lunchen och afterwork. Här lägger man nämligen stor vikt vid hållbarhet och att servera ekologisk och ärlig mat som görs på omsorgsfullt odlade grönsaker och välmående djur.

Hör du till dem som hellre äter på plats är det också möjligt. Här serveras såväl frukost och lunch som middag, och ett par gånger i veckan smårätter under afterworken. I baren serveras hantverksproducerad öl från småskaliga svenska bryggerier, en varierad vinlista och cocktails av olika slag. På onsdagar bjuds det på quiz och på fredagar firar man in helgen och drar upp volymen på musiken.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,9
16

Recensioner av Delibaren

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Nejmen älskar det här stället! Både för frukost, lunch och för en aw. Jättefin lokal, väldigt trevlig personal och god mat. På somrarna har dom även en trevlig uteservering längs husväggen så man kan njuta av både en öl o...

·

Jag var här på lunch och blev förvånad över hur lite folk det var. Menyn är inte så stor men oj vad gott det var! Maten känns genuin och mycket smaker. Personalen var väldigt trevlig och jag kommer gärna tillbaka. Lokalen är stor och frä...

Så otroligt trevligt och gott!
Personalen är verkligen toppen!

Fantastiskt rakt igenom. Här känner man sig som hemma!

Wow. Vilken kvalitet på utförande och smak. Jag vill aldrig gå hem. Å ölen smakade också bra:-)

Bästa Delibaren❤️

Världens mysigaste ställe, svintrevlig personal och göttigt käk! Har dj som spelar mycket bra musik

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Otrevlig personal som försöker lura en på pengar

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,9
16

Representerar du Delibaren?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på Delibaren?

Delibaren ligger i prisklassen Budget ($).

Vilken typ av mat serveras på Delibaren?

På Delibaren serveras bland annat:

  • Skandinaviskt

Är det billigt att äta på Delibaren?

Delibaren ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Serverar Delibaren lunch?

Ja, Delibaren har lunchserveringar.

Var ligger Delibaren?

Delibaren ligger på Norrtullsgatan 12n, 113 27, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 200m).