Delibaren

5,0
13 betyg
Redigera Delibaren

I det ståtliga Brygghuset bara ett stenkast från Odenplan hittar man Delibaren, dit man kan styra stegen för en mysig frukost, välsmakande lunch eller stimmig afterwork. Eller så droppar du in efter jobbet och köper med dig något gott från delin. 

Efter en renovering har det gamla pilsnerbryggeriet förvandlats till ett unikt eventhus, där fokus ligger på det mellanmänskliga mötet. I hjärtat av Brygghuset hittar man Delibaren, som vill representera hela husets puls och bjuda på en stämning som är så trevlig att du ska vilja ta med den hem. 

Vilket du också kan – i form av delikatesser från delin. Där hittar du utvalda råvaror som ostar, chark och grönsaker i säsong. Perfekt för dagar när middagsinpirationen tryter, eftersom personalen gärna hjälper dig med tips på vad du kan laga på de råvaror som finns inne för dagen. Om något inte skulle gå åt förädlas det i köket och serveras under lunchen och afterwork. Här lägger man nämligen stor vikt vid hållbarhet och att servera ekologisk och ärlig mat som görs på omsorgsfullt odlade grönsaker och välmående djur.

Hör du till dem som hellre äter på plats är det också möjligt. Här serveras såväl frukost och lunch som middag, och ett par gånger i veckan smårätter under afterworken. I baren serveras hantverksproducerad öl från småskaliga svenska bryggerier, en varierad vinlista och cocktails av olika slag. På onsdagar bjuds det på quiz och på fredagar firar man in helgen och drar upp volymen på musiken.

Se även Brygghuset

Användarbilder på Delibaren Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 mar 2023

Så otroligt trevligt och gott!
Personalen är verkligen toppen!

7 mar 2023

Fantastiskt rakt igenom. Här känner man sig som hemma!

16 jan 2023

Wow. Vilken kvalitet på utförande och smak. Jag vill aldrig gå hem. Å ölen smakade också bra:-)

16 jan 2023

Bästa Delibaren❤️

16 jan 2023

Världens mysigaste ställe, svintrevlig personal och göttigt käk! Har dj som spelar mycket bra musik

12 mar 2023

9 mar 2023

7 mar 2023

24 feb 2023

16 jan 2023

16 jan 2023

16 jan 2023

16 jan 2023