Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Galway's Irish Pub

4,0 • 6 recensioner
Galway's Irish Pub

Galway's är en äkta irländsk pub på Kungsgatan som erbjuder barhäng, mat, nattklubb och festvåning med egen bar. Här serveras även lunch.

Strax före korsningen mellan Kungsgatan och Sveavägen, en kort promenad från Hötorgets tunnelbaneuppgång, ligger Galway's pub som sedan 1994 har varit en självklar plats för alla som letar efter en grön bit av Irland i Stockholm. Många i barpersonalen är irländare själva, vilket bidrar till autentisk atmosfär, och i dryckesväg kan man självklart förvänta sig irländsk whiskey och öl.

Vill man smörja kråset serveras lättare barsnacks, som till exempel burgare eller nachos, och à la carte. Väljer man det senare erbjuder matsedeln både rejäla klassiker som Bookmakertoast och irländska specialiteter. Varje vardag serveras även lunch.

Bakom den gröna entrén döljer sig också en festvåning med egen bar. Här ryms 120 personer och lokalen går att hyra för privata fester och evenemang. Besöker man Galway's under vanliga omständigheter går det att festa loss på dansgolvet i deras nattklubb. Vill man hellre samtala ligger baren en bit ifrån dansgolvet och här visas även sportmatcher på tv-skärmarna.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 sep 2018

Väldigt klassisk och Trevlig pub! Bra utbud på öl och whiskey, här tycker jag det är kul att testa någon ny sort då dem är kunniga och har många sorter. Deras irish coffee är för god!! Blir nästan alltid en, vilket jag skulle rekommende... Visa hela »

30 jan 2019

Härligt mörk pub som passar perfekt att sitta själv i och kolla på folk på Kungsgatan.

24 jan 2018

Trevlig pubinredning.

28 nov 2017

Bred öl sortiment och god mat! Nytt favorit ställe!🍺

28 nov 2017

Skön atmosfär, bra priser grym personal om inte annat. Funkar som AW place lika bra som ett grymt uteställe på helger.

17 mar 2017

Världens bästa bar & restaurang