Italiano Bar

3,8
11 betyg
Bar
Italiano Bar
3,8
11 betyg

Här stiger du in i en liten bit av 40-talets New York medan du får ditt kaffe eller något stärkande på stående fot. Italiano Bar serverar allt från espresso till aperitivo och italienska klassiker.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Italiano Bar Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
11

Recensioner av Italiano Bar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Åt en sen lunch. Var väldigt lugnt och skönt, mysig uteservering! Väldigt trevlig personal. Åt en ragu som var väldigt god! 160 kronor, absolut värt för lite bättre lunch. Kommer tillbaka, vill gärna testa deras kaffe också!

Återkommer ofta för att det är väldigt okomplicerat och härlig miljö. Gänget som jobbar är otroligt trevliga och gemytliga. Pastan är väldigt bra, enkel och god. Oavsett om man kommer in för lunch eller ett glas är det liksom alltid trevlig.

Trevligt ställe för en AW!
Är precis som beskrivet new Yorks 40-tal man kommer in i. Rimliga priser, bra mat i barmenyn.

Personalen var trevlig den med, men blir personligen alltid lite obekväm när det inte framgår om det är engelska som gäller e...

Grazie come essere a casa anche in vacanza 🔝

En klassiker för lunch och tryffelpastan är så god

Kan vi vara stans godaste kaffe på spåren? Jag tog en take away-cappucino så något klen recension kanske. Men herregud, mysigt ställe och två i personalen som såg till att kaffet blev vårt! Komsi hitsi!

Bra läge som gör att stället får frekventa besökare. Alltid smockfullt, sjukt trångt och surrigt.
Inredningen är najs och jag gillar den livliga känslan i lokalen men det är inte mitt typ v ställe (mycket är att se och bli sedd)
Snygg...

Stora fina vin- och prosecco glas. Enkelt att slinka in för ett glas vin eller en kaffe, men ej ätit här.

Jag har varit här både på för lunch, frukost och AW och har gillat alla tre tillfällen. Det har serverat bättre café-mat och en väldigt god kopp kaffe. Sen är det härligt livlig stämning på deras AW.

Bullrig italienare på hörnet Norrlandsgatan/Birger Jarlsgatan.

Italiano är det perfekta stället om du måste rymma från någon, det finns tre ingångar. Just det gör att det alltid kommer ljud och buller någonstans ifrån.
Ä...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,8
11

Representerar du Italiano Bar?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Italiano Bar?

På Italiano Bar serveras bland annat:

  • Italienskt

Serverar Italiano Bar lunch?

Ja, Italiano Bar har lunchserveringar.

Var ligger Italiano Bar?

Italiano Bar ligger på Birger Jarlsgatan 23, 111 45, City, Östermalm, Norrmalm. I närheten ligger Humlegården, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 250m).