Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Habibi

2,4
5 recensioner
Habibi

Familjeägda Habibi har blivit ett populärt tillhåll bland såväl närboende som besökare på pulserande Skånegatan. Här serveras nordafrikansk mat med fokus på Tunisien. Baren har även gjort sig känd för att servera lustgas i ballonger.

Användarbilder på Habibi

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 mar 2019

Alltid kul med lustgas!

2 feb 2020

Fantastisk god tunisisk mat med plus för mycket för vegetariska och vegansk alternativ. Efter 22-snåret på helgerna byts den mysiga middagsstämningen till tokfest, och delen är de minst lika grymma på. Och för att instämma med föregående tal... Visa hela »

31 maj 2020

Översätt till svenska »

Rude and stressful staff that only cares about money and ruines the experience.

Had to wait 1 hour to get in. When we got in we were immediately threatened by the staff that told us that "if we did not order anything we would be kicked out". (We had already ordered drinks by this... Visa hela »

31 maj 2020

Otrevlig och hotfull personal. Kom fram flera gånger och krävde oss på pengar och att beställa mer, annars skulle de "kasta ut" oss. Detta trotts att vi redan hade beställt x antal drinkar och ballonger. Vi kände oss verkligen inte välkomna utan mer som... Visa hela »

13 apr 2019

Det är synd att killen i baren på nedervåningen har en servicekänsla som en fiskmås. Jag har varit på Habibi ett par gånger och det är likadant varje gång. Han väljer tyvärr att ignorera vissa som står och väntar på att ha... Visa hela »