Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Shanti Gossip Södermalm

3,7
10 recensioner
Shanti Gossip Södermalm

Indiska Shanti startade på Katarina Bangata och har i takt med utmärkelserna spridit sig över stan. Familjens fjärde upplaga, Gossip, serverar bengalisk streetfood med inspiration från Londons "lilla Bangladesh", Brick Lane. Tanken är att erbjuda allt från takeaway till kryddiga drinkar och en miljö att verkligen umgås i. Gossip vann pris för bästa bengaliska restaurang i Europa 2014 på den brittiska mattävlingen "Asian Curry Awards".

Se även Shanti Classic, Shanti Soft Corner, Shanti Touch of Bengal, Shanti Gossip Kungsholmen, Shanti Gossip Vasastan

Användarbilder på Shanti Gossip Södermalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Chicken tikka masala – Bild från Shanti Gossip Södermalm av Mythu L.
  • Chicken tikka masala – Bild från Shanti Gossip Södermalm av Mythu L.
  • Bild från Shanti Gossip Södermalm av Mythu L.
  • Bild från Shanti Gossip Södermalm av Ida A.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
12 jun 2018

När: spontant en tisdag runt ca-ish 19:00. Ingen bordsbokning (men det rekommenderas då det var smockfullt inne i lilla lokalen. Bord som överlappar varandra och det såg ut som en orgie av Kama Sutra hur nära inpå alla gästerna satt).
Var: på uteserver... Visa hela »

12 jun 2019 · Uppdaterad

Godaste chicken tikka masala på bengaliskt vis. Cashewnötter och hackat koriander i såsen! Mmmmmmums med koriander!

Ett hål i väggen på söder. Litet, mörkt, svarta väggar. Man sitter nästan på varandra, bokstavligen. Det är s... Visa hela »

Listad i: Favoriter
21 sep 2018

Tacka gud (eller Brahma i detta fall) för indisk mat och inte minst Shanti! Generellt tycker jag ofta att restauranger tappar när de blir fler, men i Shantis fall upplever jag att varje ställe tillför något nytt (och såklart ger folk möjlighet i den delen av stan... Visa hela »

4 aug 2015

Hit har jag velat gå länge men det har alltid kommit något i vägen. Tillsammans med Mia W blev det så äntligen av. Vi bestämde oss för en sen lunch för att undvika lunchrusningen men eftersom Gossip har sin trogna skara stammisar var det ändå... Visa hela »

19 sep 2015

Jag har lite svårt att beskriva den här restaurangen men maten var helt OK, restaurangen är väldigt liten (välbesökt) och personalen var inte jättetrevlig. Jag kan tänkte mig att gå tillbaka men det är ingen restaurang jag berättar om.

19 maj 2015 · Uppdaterad

Södermalms mest prisvärda lunch. Inte särskild trevlig personal men mycket bra mat. Kaffe och Lassi ingår. Även middagen är riktigt bra, håller nog denna som söders bästa indiska resturang.

27 feb 2019

Rena lunchrusningen, fast på kvällen. Mycket god mat, men vi blev bildligt talat bortstädade efter drygt en timme. Vi hade bokat bord, men stressnivån på servitören förtog hela matupplevelsen - 4 kvinnor som inte setts på länge. Har aldrig haft en så... Visa hela »

31 mar 2016

Grymt gott! Äter alltid kycklingspett med tikka masala sås och massvis av koriander. Fräscht att man får så mkt grönsaker till!

17 dec 2015

Har tappat stilen. Laxen var stenhård, visserligen i en god sås. Det goda köttbullarna var inte heller som vanligt. Stressad serveringspersonal knuffade mig hit och dit när jag skulle hämta kaffe. Vi blev på ett ofint sätt stressade att betala och gå trot... Visa hela »

31 jul 2016

Bästa indiska i stan.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.