Shanti Gossip Södermalm

3,3
14 betyg
$$
Indisk restaurang
Hemsida
Shanti
3,3
14 betyg
Hemsida

Indiska Shanti startade på Katarina Bangata och har i takt med utmärkelserna spridit sig över stan. Familjens fjärde upplaga, Gossip, serverar bengalisk streetfood med inspiration från Londons "lilla Bangladesh", Brick Lane. Tanken är att erbjuda allt från takeaway till kryddiga drinkar och en miljö att verkligen umgås i. Gossip vann pris för bästa bengaliska restaurang i Europa 2014 på den brittiska mattävlingen "Asian Curry Awards".

Föreslå ändringar

Recensioner av Shanti

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 juni 2018

När: spontant en tisdag runt ca-ish 19:00. Ingen bordsbokning (men det rekommenderas då det var smockfullt inne i lilla lokalen. Bord som överlappar varandra och det såg ut som en orgie av Kama Sutra hur nära inpå alla gästerna satt).
Var: på uteserver... Visa hela »

21 sep. 2018

Tacka gud (eller Brahma i detta fall) för indisk mat och inte minst Shanti! Generellt tycker jag ofta att restauranger tappar när de blir fler, men i Shantis fall upplever jag att varje ställe tillför något nytt (och såklart ger folk möjlighet i den delen av stan... Visa hela »

4 aug. 2015

Hit har jag velat gå länge men det har alltid kommit något i vägen. Tillsammans med Mia W blev det så äntligen av. Vi bestämde oss för en sen lunch för att undvika lunchrusningen men eftersom Gossip har sin trogna skara stammisar var det ändå... Visa hela »

12 juni 2019 · Uppdaterad

Godaste chicken tikka masala på bengaliskt vis. Cashewnötter och hackat koriander i såsen! Mmmmmmums med koriander!

Ett hål i väggen på söder. Litet, mörkt, svarta väggar. Man sitter nästan på varandra, bokstavligen. Det är s... Visa hela »

Listad i: Favoriter
19 sep. 2015

Jag har lite svårt att beskriva den här restaurangen men maten var helt OK, restaurangen är väldigt liten (välbesökt) och personalen var inte jättetrevlig. Jag kan tänkte mig att gå tillbaka men det är ingen restaurang jag berättar om.

19 maj 2015 · Uppdaterad

Södermalms mest prisvärda lunch. Inte särskild trevlig personal men mycket bra mat. Kaffe och Lassi ingår. Även middagen är riktigt bra, håller nog denna som söders bästa indiska resturang.

12 dec. 2021

Bokat bord som inte var klart när vi kom dit. Fick förklaringen att de tidigare gästerna inte var klara. Väntade 20 minuter och försökte få servisen att meddela de som satt kvar på övertid att det just var på övertid. Fick svaret att de var k... Visa hela »

30 juni 2021

Jag och min väninna åt middag hos dem igår kväll och servitören såg sur ut hela tiden från början till slutet. De stressade oss med att ta tallrikarna väldigt fort så fort någon ätit klart. Sedan när 1,5 h gått och vi var m... Visa hela »

31 mars 2016

Grymt gott! Äter alltid kycklingspett med tikka masala sås och massvis av koriander. Fräscht att man får så mkt grönsaker till!

27 feb. 2019

Rena lunchrusningen, fast på kvällen. Mycket god mat, men vi blev bildligt talat bortstädade efter drygt en timme. Vi hade bokat bord, men stressnivån på servitören förtog hela matupplevelsen - 4 kvinnor som inte setts på länge. Har aldrig haft en så... Visa hela »

17 dec. 2015

Har tappat stilen. Laxen var stenhård, visserligen i en god sås. Det goda köttbullarna var inte heller som vanligt. Stressad serveringspersonal knuffade mig hit och dit när jag skulle hämta kaffe. Vi blev på ett ofint sätt stressade att betala och gå trot... Visa hela »

31 juli 2016

Bästa indiska i stan.

21 aug. 2023
25 aug. 2021