Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Hornstulls Bodega

4,5
2 recensioner
Hornstulls Bodega

Tjoget har på senare år blivit ett av Hornstulls mest hängvänliga ställen. Här finns områdets första vinbar, Hornstulls Bodega som slog upp dörrarna 2014. Fokus ligger på skön stämning och goda viner till generösa priser.

Litet, intimt och publikt - Hornstulls Bodega sätter vinet och den opretentiösa stämningen i centrum, och här blir kvällarna lätt trånga. Filosofin är att servera goda och generöst prissatta viner från Europa samt att ständigt variera dryckesutbudet. Den dynamiska vinlistan inkluderar allt från flotta pavor till nya och genuina vinsorter att sippa på längs rustika långbord.

Är du osäker på vilket vin du ska välja så kan du räkna med att lotsas rätt bland etiketterna och få goda råd av folket i baren. Kunskap finns det nämligen gott om - Bodegan drivs av sommelierduon Fredrik Iveskär och Robert Andersson som tidigare bland annat har jobbat på ställen som Djuret, Pubologi, PM & Vänner och Fäviken.

Även om fokus ligger på viner så finns det inte bara alternativ för vinentusiaster i baren. Här hittar du även öl, groggar och järn. Och som gäst kan du också droppa in på kvällskvisten för något att äta. Tanken är att tillfredsställa så många som möjligt, något som även innebär att man serverar en meny med lättillgängliga rätter.

Bodegan håller öppet onsdagar till söndagar, och till helgen blir det extra stimmigt i baren. Vägg i vägg hittar du även Tjogets restaurang Linje Tio som bland annat har hyllats för sina cocktails.

Se även Tjoget och Linje Tio

Användarbilder på Hornstulls Bodega

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 feb 2019

Älskar den här baren! Tycker den är utan tvekan tjogets höjdpunkt. Gå hit en fredagskväll och mys med en kompis eller dejt!

11 okt 2016

Jag gillar allt som gänget bakom Tjoget kommer på. Helt sant. Nu verkar äntligen resten av världen kommit ikapp och Linje Tio är världens 25e bästa bar, hurra!

Nu skulle vi dock prata om vinbaren, detta mysiga lilla krypin till höger i lokalen. Hä... Visa hela »