Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Icebar By Icehotel Stockholm

2,5 • 2 recensioner
Icebar By Icehotel Stockholm

100 mil söder om Ishotellet har Stockholm sin egen lilla igloo, året runt. Inredning är helt i kristallklar is från unika Torne älv i Lappland. Till och med drinkglasen är gjorda av is. Temperaturen är -5 grader året om och med den behagliga rumstemperaturen är detta världens första permanenta isbar. Ett besök bokas i förväg, för sällskap på 1-60 personer och varma kläder, handskar och en isdrink ingår.

Användarbilder på Icebar By Icehotel Stockholm

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 mar 2019 · Uppdaterad

En gång räcker! Har alltid varit nyfiken på hur denna upplevelse kommer att vara. I priset ingår en drink. Eller ska man kalla det för drink ens, de har en liten meny och så väljer man vad man vill ha. Man får ett isglas och så häller bartender... Visa hela »

22 maj 2015

Jag tror att du vill gå in här när du redan är lite berusad. Då kanske du inte kommer frysa så mycket. Det leder mig direkt in på nästa grej. Se till att ha riktiga skor och långbyxor. Tänker du på vem du ska ta med dig så är de... Visa hela »