The Meat

3,4
5 betyg
Köttrestaurang
Sydamerikansk restaurang
Latinamerikansk restaurang
Hemsida
Instagram
The Meat
3,4
5 betyg
Hemsida
Instagram

På centralt belägna The Meat är det mycket riktigt kött som står i fokus, men också att träffas (”meet”). Här hämtar man inspiration från Sydamerika och serverar både grillrätter och cocktails med sydamerikanska influenser.

The Meat må ligga intill Centralstationen mitt i Stockholm, men här vill man att gästerna ska få uppleva en bit av Sydamerika och ta del av den varma gemenskapen runt grillen – restaurangens största inspirationskälla. Här kan man droppa in tillsammans med familj och vänner från lunch till middag för att äta eller ta en drink på sydamerikanskt vis, samtidigt som man träffas och umgås.

Med mörka träpaneler, bruna lädersoffor och latinamerikanska motiv på väggarna har The Meat återskapat atmosfären från Pampas i Argentina, och menyn går i samma stuk. Kvällstid serveras latinamerikanska grillrätter, tillbehör, burgare, fajitas och tapas, och även lunchmenyn består till stor del av kötträtter.

Är man sugen på att dricka en cocktail så går det även att besöka The Meat för att hänga i den rustika baren. Här blandas husets cocktails och kända klassiker såsom old fashioned, caipirinha och espresso martini.

Föreslå ändringar

Användarbilder från The Meat Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av The Meat

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 dec 2021

Några vänner på besök bodde på hotell, i närheten av Vasagatan och frun i paret var sugen på kött.

Med två barn som var trötta efter en lång dag på sta'n så blev det The Meat - Griffin hade inga stora bord och de... Visa hela »

20 aug 2023

Beställde först några tapas och sedan deras signatur Asado grillmix. Wow! Vilken fullträff! Överraskande gott. Läget är bra i Stockholm City, nära centralstationen.

3 okt 2020

Positivt överraskad av maten. Även om vi hade sjukt bra pris på maten så var köttet väldigt bra. Trevlig personal men tyvärr var miljön kanske trist. Det i förhållande till de vanliga matpriserna var lite för högt men det är vä... Visa hela »

11 feb 2017

Ayy Caramba! Vilket kött! Vackert presenterat av mycket uppmärksam personal.
Bra vinförslag till maten. Hit kommer vi gärna igen!
Tomas, Eva, Maria och Ralf

29 aug 2018

Svårt att beställa, då servitrisen inte förstod vad man så. Då vi väl fick maten var flera saker glömda, vilket man var tvungen att påminna om. Till råga på allt var man tvungen att i efterhand lägga en beställning av dryck. Mat... Visa hela »