Marco's Bar & Cafe

2,0
2 betyg
Bar
Café
Marco's Bar & Cafe
2,0
2 betyg

Marco's Bar & Cafe är lillebror till Restaurang Marco's. Här blandas medelhavsrätter friskt med svenska klassiker, och du kan även släcka törsten med en iskall öl, husets cocktails eller ett glas vin.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Marco's Bar & Cafe Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,0
2

Recensioner av Marco's Bar & Cafe

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Liten intim lokal, supertrevlig stämning! Testade deras signatur drink, citron och toppad med kokosgräde. Jättegod! Vi tog en löjromspinsa som tyvärr var sådär. Tomatsås på löjromspinsa var ingen hit. Dock var degen god, endast tomtatsåsen s...

Jätte trevligt ställe på dagen! men på kvällen står det att ni håller öppet till SENT. Vi och ett till sällskap kom in kring 21 en lördagkväll och ville käka middag, vi behövde nästan övertala personalen för att få...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,0
2

Representerar du Marco's Bar & Cafe?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Har Marco's Bar & Cafe uteservering?

Ja, Marco's Bar & Cafe har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Marco's Bar & Cafe?

Marco's Bar & Cafe ligger på Odengatan 106, 113 22, Vasastan. I närheten ligger Rörstrandsgatan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 150m).