Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tap Room

3,0
7 betyg
Redigera Tap Room

Hos Tap Room på Kungsholmen flödar drinkarna - bokstavligen. Här har man nämligen anammat den amerikanska trenden cocktails på kran. Kombinera drinken med amerikanska rätter och känn dig som hemma i den Mad Men-influerade barmiljön. Bakom Tap Room står New York-baserade stjärnkocken Marcus Samuelsson.

Tap Room är en förlängning av restaurangen Kitchen & Table och finns att hitta i anslutning till lobbyn på Clarion Hotel Amaranten. Här serveras handgjorda cocktails på tap tillsammans med kreativ mat. I baren görs alla drinkar och cocktails på plats, och ett par utvalda cocktails serveras alltså på kran - något som Tap Room är först i Stockholm med att erbjuda. Tanken är just att lyfta fram kombinationen mellan mat och dryck och bjuda på ett roligt, spontant och annorlunda koncept, som Marcus Samuelsson själv uttrycker det.

Med uppdaterad 60-talsflärd och stilig vardagsrumskänsla är miljön både avslappnad och sofistikerad. Hit hittar inte minst afterworkare för att ta en drink och nibbla på rätter efter jobbet. Bortsett från drinkar och innovativ mat kan man även räkna med livespelningar, dj:s och AW-kvällar. Passa även på att kolla in resten av hotellet, som har stylats upp med influenser från flera kända 60-talsikoner.

Se även Kitchen & Table, Clarion Hotel Amaranten

Användarbilder på Tap Room Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Tap Room av Fredric E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
4 feb 2019

Trevlig inredning men för stort för att få en härlig stämning, ingen hit om man ska på en drink innan en middag. Personalen är inte lätt att ha att göra med, ganska tvära och pratar mest med varandra. Har försökt flertal gånger men... Visa hela »

10 apr 2017

God brunch på balla Tap Room

4 jan 2020

Häftig inredning med en del folk. Inte så ungdomligt utan väldigt vuxet, jag och min kompis kände oss lite fel placerade, vi är 22. Passar nog perfekt om man vill ta en drink som en första dejt eller man går ditt med sina vänner på ett glas. Drink meny... Visa hela »

26 jan 2018

Snygg inredning och trevlig personal. Bra ställe för en enkel after work!

3 apr 2022

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Detta är den bästa restaurangen

6 jan 2018

Uselt, precis som hittills alla koncept från denna koncern, passar bra i Karlstad (valfri småort).

3 nov 2018

Bra barpersonal & grymma cocktails