Tap Room

3,0
9 betyg
$$
Cocktailbar
Tap Room
3,0
9 betyg

Hos Tap Room på Kungsholmen flödar drinkarna - bokstavligen. Här har man nämligen anammat den amerikanska trenden cocktails på kran. Kombinera drinken med amerikanska rätter och känn dig som hemma i den Mad Men-influerade barmiljön. Bakom Tap Room står New York-baserade stjärnkocken Marcus Samuelsson.

Tap Room är en förlängning av restaurangen Kitchen & Table och finns att hitta i anslutning till lobbyn på Clarion Hotel Amaranten. Här serveras handgjorda cocktails på tap tillsammans med kreativ mat. I baren görs alla drinkar och cocktails på plats, och ett par utvalda cocktails serveras alltså på kran - något som Tap Room är först i Stockholm med att erbjuda. Tanken är just att lyfta fram kombinationen mellan mat och dryck och bjuda på ett roligt, spontant och annorlunda koncept, som Marcus Samuelsson själv uttrycker det.

Med uppdaterad 60-talsflärd och stilig vardagsrumskänsla är miljön både avslappnad och sofistikerad. Hit hittar inte minst afterworkare för att ta en drink och nibbla på rätter efter jobbet. Bortsett från drinkar och innovativ mat kan man även räkna med livespelningar, dj:s och AW-kvällar. Passa även på att kolla in resten av hotellet, som har stylats upp med influenser från flera kända 60-talsikoner.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Tap Room Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
9

Recensioner av Tap Room

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Trevlig inredning men för stort för att få en härlig stämning, ingen hit om man ska på en drink innan en middag. Personalen är inte lätt att ha att göra med, ganska tvära och pratar mest med varandra. Har försökt flertal gånger men...

Dålig service. Personal har ingen koll. Dyr mat som kom efter två påminnelser och en timme efter beställning. En i sällskapet beställde en maträtt med två clubsandvich (?) och pommes. Det var två toast på en tallrik med pommes bredvid och så...

God brunch på balla Tap Room

Häftig inredning med en del folk. Inte så ungdomligt utan väldigt vuxet, jag och min kompis kände oss lite fel placerade, vi är 22. Passar nog perfekt om man vill ta en drink som en första dejt eller man går ditt med sina vänner på ett glas. Drink meny...

Texten har översatts automatiskt.

Detta är den bästa restaurangen

Snygg inredning och trevlig personal. Bra ställe för en enkel after work!

Uselt, precis som hittills alla koncept från denna koncern, passar bra i Karlstad (valfri småort).

Bra barpersonal & grymma cocktails

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
9

Representerar du Tap Room?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Tap Room?

På Tap Room serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Smårätter

Vilken typ av bar är Tap Room?

Vi har klassificerat Tap Room som:

  • Cocktailbar

Vad kostar det att äta på Tap Room?

Tap Room ligger i prisklassen Undre mellanklass ($$).

Var ligger Tap Room?

Tap Room ligger på Kungsholmsgatan 31, 112 27, Kungsholmen. I närheten ligger Rådhuset T-bana, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådhuset (ca 50m).