Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tap Room

4,0 • 1 recension
Tap Room

Hos Tap Room på Kungsholmen flödar drinkarna – bokstavligen. Här har man nämligen anammat den amerikanska trenden cocktails på kran. Kombinera drinken med amerikanska smårätter och känn dig som hemma i den Mad Men-influerade barmiljön. Bakom Tap Room står New York-baserade stjärnkocken Marcus Samuelsson.

Tap Room är en förlängning av restaurangen Kitchen & Table och finns att hitta i anslutning till lobbyn på Clarion Hotel Amaranten. Här serveras handgjorda cocktails på tap tillsammans med kreativ bar food som tillagas i öppet kök. I baren görs alla drinkar och cocktails på plats, och ett par utvalda cocktails serveras alltså på kran – något som Tap Room är först i Stockholm med att erbjuda. Bland de stående inslagen finns klassiker som Manhattan och kolsyrade drinkar som Tom Collins. Tanken är just att lyfta fram kombinationen mellan mat och dryck och bjuda på ett roligt, spontant och annorlunda koncept, som Marcus Samuelsson själv uttrycker det.

Med uppdaterad 60-talsflärd och stilig vardagsrumskänsla är miljön både avslappnad och sofistikerad. Hit hittar inte minst afterworkare för att ta en drink och nibbla på smårätter efter jobbet. Bortsett från drinkar och innovativ barmat kan man även räkna med livespelningar, dj:s och AW-kvällar i stil med ”Cocktail Hour Deluxe”. På lördagar serveras brunch med innovativa tolkningar av omtyckta favoriter ackompanjerat av dj-sessioner. Passa även på att kolla in resten av hotellet, som har stylats upp med influenser från flera kända 60-talsikoner.

Se även Kitchen & Table, Clarion Hotel Amaranten

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Fredric E.

God brunch på balla Tap Room