Lemon Bar

3,9
7 betyg
Bar
Restaurang
Nattklubb
Hemsida
Lemon Bar
3,9
7 betyg
Hemsida

Lemon Bar har funnits sedan 1994 och erbjuder såväl barhäng som en mindre meny (bestående av ett par hamburgare och musslor) och nattklubb med dansgolv. Kör en AW eller varför inte abonnera hela undervåningen? Vägg i vägg hittar du även Lokal Izakaya.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Lemon Bar Användarbilder

Recensioner av Lemon Bar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 jul 2023

Liten bar och dansgolv men populärt. Brukar senare öppna upp till grannlokalen/restaurangdelen. Funkar i all sin enkelhet.

14 nov 2018

Schlager ALL THE WAY och "untz-untz" klubbarna kan slänga sig i väggen.
För den som gillar svenska klassiker, dansa fuldans och ha en magisk kväll/natt är det hit man ska gå - fest till 03.00. Detta är en liten mysig bar som förvandlas och ö... Visa hela »

20 mar 2019

Enda riktiga nackdelen här är att det kan bli överdrivet trångt. Hits och schlager med stök och dans. Trots köer kan det vara rätt bra ruljans på insläpp. Sitter ihop med Lokal för själva klubben

21 jan 2019

BÄSTA STÄLLET! Jag älskar Lemon bar. Det är down to earth men har samtidigt roliga människor som besökare! Perfekt ställe för dem som önskar att kombinera en danskväll till Rihanna och Carola med en mingelkväll där det är lätt att... Visa hela »

4 feb 2020

Otroligt trångt på sina ställen, men bra stämning och peppad service vid barerna väger upp det hela. Musiken är kanske inte det jag lyssnar på till vardags, men vad spelar det för roll, på något sätt sjunger du ändå med och kan v... Visa hela »

2 nov 2019

Jag och min sambo har varit och ätit middag inne i stan. Vi bor o västra stockholm och kollar på nätet om det finns något bra ställe vi kan avsluta kvällen på! Jag är nykterist min sambo hade drukigt 1 (glas)vin och och vi står i kö ca 20 m... Visa hela »

16 dec 2021