The Laughing Duck

2,0
1 betyg
$
Pub
The Laughing Duck
2,0
1 betyg
The Laughing Duck i en mening: Central pub och sportbar med generösa öppettider.
Kort om maten: Pubmat som burgare, sallader, pasta och kött.

The Laughing Duck, som benämner sig själva “krogen i city som aldrig sover”, är en centralt belägen pub med budgetvänliga ölkannor och enklare barmat med influenser från hela världen. Det är också ett av få ställen i stan som har öppet till 03 alla kvällar i veckan.

Mitt i city hittas den här klassiska puben, där gäster i alla åldrar och konstellationer hänger. Hit kommer man för den avslappnade atmosfären, den prisvänliga ölen och enkel, rejäl pubmat. Det är framför allt ett populärt afterwork-ställe både för den som kommer från kontoret och restaurangfolk som tar en nattlig AW. Men även den sportintresserade har en god anledning att ta sig hit, då alla större sporthändelser visas på storbildsskärm innan kvällen övergår i fest.

I högtalarna kan du räkna med att det ljuder en salig blandning av rock, hits och pop som de allra flesta kan sjunga med i. Dagtid är det lite lugnare varianter som spelas i högtalarna, men till kvällen tar dj:s över med högre volym och trallvänliga låtar som skapar glad stämning mellan gästerna som minglar med varandra, äter en bit mat, dricker en öl efter jobbet eller kanske spelar en stund på de enarmade banditerna.

Den som blir hungrig under sitt besök har en internationell bredd att välja mellan, från snacks som passar bra med ölen till lite större rätter som sallader, pasta och pubklassiker som fish and chips, köttbitar och burgare.

Föreslå ändringar

Användarbilder från The Laughing Duck Användarbilder

Recensioner av The Laughing Duck

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 dec. 2022 · Uppdaterad

Det finns ju inte jättemånga ställen i sta'n, egentligen, som jag skulle kategorisera som Dive Bars av internationellt sitt, men "Ducken" uppfyller alla krav.

Centralt - check, nära en centralstation - check, omysigt kvarter - check, kall öl - check,... Visa hela »