Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Fern & Fika

4,7
9 recensioner
Fern & Fika

På hälsocaféet Fern & Fika, som tidigare hetter STHLM Raw, i Hornstull kan du äta sådant som är bra för både dig och din själ, samt för planeten. Här serveras växtbaserade rätter, fria från gluten och vitt socker. Njut av en riktigt god fika med en kopp ekologiskt kaffe, en fräsch dryck och en raw-bakelse, från Unbakery.

 

Användarbilder på Fern & Fika Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Fern & Fika av Josefin J.
  • Bild från Fern & Fika av Catrin M.
  • Bild från Fern & Fika av Sophie E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 jan 2019

Ett modernt och mysigt favoritkrypin där du bland annat hittar fika från Unbakery som bakar det godaste och snyggaste raw-fikat jag ätit. Förutom det hittar du plantbaserade sallader som du numera kan kombinera ihop själv efter eget tycke, soppa, smörgåsar, pannk... Visa hela »

10 dec 2019

Mitt nya favoritbrunchställe! En blandning mellan bowls, mackor, pannkakor och sallader. Allt är glutenfritt, sockerfritt samt mjölkfritt. Har på helgen en brunchtallrik för 169 kr innehållandes: kaffe, smoothie (brukar finnas två olika smaker), avokado-macka, e... Visa hela »

21 feb 2018

SVINGODA veganska semlor! Allt jag kan säga om detta ställe hittills.

6 aug 2019

Vi tog en strawberry bowl som var himla god👌. Gillar verkligen detta stället, alltid fräscht och gott plus nyttigt. Kan ju inte bli bättre 😍.

3 nov 2016

Älska det du gör och gör det du älskar. Det stämmer så väl in på Sthlm Raw, både med de förra ägarna och nu när Gott by Malin tagit över.

Jag minns när Sthlm Raw skulle öppna, det var genom crowdfunding Stockholms... Visa hela »

30 nov 2018

Ett helt fantastiskt ställe för oss som älskar rawfood! Maten är fri från gluten, mjölkprotein och raffinerat socker. Här kan du äta allt möjligt och med gott samvete. Kan varmt rekommendera deras delikata rawfood cakes och blå spirulina bowlen m... Visa hela »

4 okt 2018 · Uppdaterad

God mat i form av soppor, sallader och varma rätter som känns vällagade och nyttiga. Supergott fika!

18 jul 2019

Mitt absoluta favoritställe i Sthlm! Älskar deras wrap och tacosallad. Äter man gluten- och sockerfri vegansk mat så är det inte lätt att hitta bra ställen som dessutom är prisvärda.

26 jun 2016

Underbart goda, kreativa och hälsosamma bakverk. Här finns det en vacker tanke bakom allt de säljer och personalen är väldigt mysig!