Fern & Fika

4,5
13 betyg
Café
Fern & Fika
4,5
13 betyg

På hälsocaféet Fern & Fika, som tidigare hetter STHLM Raw, i Hornstull kan du äta sådant som är bra för både dig och din själ, samt för planeten. Här serveras växtbaserade rätter, fria från gluten och vitt socker. Njut av en riktigt god fika med en kopp ekologiskt kaffe, en fräsch dryck och en raw-bakelse, från Unbakery.

 

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
13

Recensioner av Fern & Fika

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Ett perfekt litet ställe för solo-frukost eller snabbfika med vänner för att ladda på med en nyttig liten rågmacka innan ni tar er en promenad runt Långholmen. Utbudet är inte enormt, vilket dock känns befriande i en värld där valmöjligh...

Texten har översatts automatiskt.

Det bästa i Stokholm

·

Wow! Varför har jag aldrig varit här förut?
Det är den känslan som infann sig när man kom in, och följde med när man lämnade.

Maten är otrolig, perfekt för den som älskar frukost/brunch. Modernt på så vis att allt...

Ett modernt och mysigt favoritkrypin där du bland annat hittar fika från Unbakery som bakar det godaste och snyggaste raw-fikat jag ätit. Förutom det hittar du plantbaserade sallader som du numera kan kombinera ihop själv efter eget tycke, soppa, smörgåsar, pannk...

Mitt nya favoritbrunchställe! En blandning mellan bowls, mackor, pannkakor och sallader. Allt är glutenfritt, sockerfritt samt mjölkfritt. Har på helgen en brunchtallrik för 169 kr innehållandes: kaffe, smoothie (brukar finnas två olika smaker), avokado-macka, e...

SVINGODA veganska semlor! Allt jag kan säga om detta ställe hittills.

Vi tog en strawberry bowl som var himla god👌. Gillar verkligen detta stället, alltid fräscht och gott plus nyttigt. Kan ju inte bli bättre 😍.

Älska det du gör och gör det du älskar. Det stämmer så väl in på Sthlm Raw, både med de förra ägarna och nu när Gott by Malin tagit över.

Jag minns när Sthlm Raw skulle öppna, det var genom crowdfunding Stockholms...

·

God mat i form av soppor, sallader och varma rätter som känns vällagade och nyttiga. Supergott fika!

Ett helt fantastiskt ställe för oss som älskar rawfood! Maten är fri från gluten, mjölkprotein och raffinerat socker. Här kan du äta allt möjligt och med gott samvete. Kan varmt rekommendera deras delikata rawfood cakes och blå spirulina bowlen m...

Mitt absoluta favoritställe i Sthlm! Älskar deras wrap och tacosallad. Äter man gluten- och sockerfri vegansk mat så är det inte lätt att hitta bra ställen som dessutom är prisvärda.

Underbart goda, kreativa och hälsosamma bakverk. Här finns det en vacker tanke bakom allt de säljer och personalen är väldigt mysig!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,5
13

Representerar du Fern & Fika?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Fern & Fika?

Fern & Fika ligger på Långholmsgatan 11, 117 33, Södermalm, Hornstull. I närheten ligger Hornstulls strand, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Hornstull (ca 150m).