Mahalo Mahalo

Här hittar du rågod raw food i Stockholm

Runt om i Stockholm erbjuder caféer och restauranger raw food i form av oupphettad, plantbaserad mat och råa bakverk som får det att vattnas i munnen. Glöm spartanska råkostsallader – dagens raw food-utbud inkluderar allt från chiapudding och gröt till spännande varianter av klassiska maträtter, nyttiga raw-snacks och maffiga tårtor. Ofta ekologiskt och helt fritt från socker, gluten och laktos. Testa själv! Här visar vi vägen till Stockholms bästa raw food-ställen.

Innehållsförteckning
 1. Raw food-ställen i Stockholm
  1. Fern & Fika – "Totally delicious"
  2. Bliss Café – 100% raw
  3. Mahalo – Instagram-vänligt
  4. Ecobaren – För hälsofreaks och livsnjutare
  5. Reload – Nyttiga sötsaker som i LA

Raw food-ställen i Stockholm

Fern & Fika

"Totally delicious"

Det här raw food-caféet i Hornstull har det mesta att önska för den som vill äta gott och nyttigt på samma gång, utan inblandning av gluten, laktos eller socker. Allt från hälsosamma take away-smoothies till moderna lunchrätter och frestande raw-fika finns att hitta i utbudet.

Bliss Café

Hemsida

100% raw

En föregångare på Stockholms raw food-scen som drivs av Shantimaya, en yoga- och meditationslärare med stor passion för hälsa. Utbudet är veganskt och 100% raw. Utöver mat serveras bland annat fika och hemgjorda fermenterade ostar med ekologiska ingredienser. Hälsobutik, yoga och meditation hittar du under samma tak.

Mahalo Odengatan – Raw food
Mahalo Odengatan
Mahalo Odengatan – Raw food
Mahalo Odengatan
Mahalo Söder – Raw food
Mahalo Söder
Mahalo Odengatan – Raw food
Mahalo Odengatan
Mahalo Odengatan – Raw food
Mahalo Odengatan
Mahalo Söder – Raw food
Mahalo Söder
Mahalo Odengatan Mahalo Söder
Mahalo Odengatan
mahalosthlm.se
Mahalo Söder
mahalosthlm.se
Mahalo Odengatan Mahalo Söder

Instagram-vänligt

Hälsocaféet Mahalo har med sitt färgstarka utbud blivit en favorit bland många stockholmare. Hela menyn är vegansk och inkluderar allt från Instagram-vänliga smoothie bowls och chiapuddingar till kreativa lunchrätter och plantbaserade raw-bakverk med spännande smaker.

 • Odengatan 26, Vasastan Hornsgatan 61, Södermalm
  Mahalo Odengatan
  Odengatan 26, Vasastan
  Mahalo Söder
  Hornsgatan 61, Södermalm
 • Mahalo Odengatan
  mahalosthlm.se
  Mahalo Söder
  mahalosthlm.se
  Mahalo Odengatan
  08-428 716 28
  Mahalo Söder
  08-420 565 44
 • Mahalo Odengatan Mahalo Söder

Ecobaren

För hälsofreaks och livsnjutare

Med passande läge inne på Centralbadet erbjuder Ecobaren eko-mat med fördelsamma hälsoeffekter. En del av menyn är raw, så du kan alltid mätta magen med något oupphettat och veganskt.

Reload

Nyttiga sötsaker som i LA

Med inspiration från Los Angeles och hälsotrenderna levereras "superfood" för fulla muggar. Raw-fantasten hittar en hel monter full av godsaker, såsom raw-bollar och andra sötsaker – dock är inte maten av det råa slaget.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;