Gateau Sturegallerian

4,0
2 betyg
Café
Gateau
4,0
2 betyg

Gateau är en väletablerad favorit bland stockholmare som gärna återvänder för att handla sitt matbröd eller beställa festtårtan. Butiken i Sturegallerian lockar med patisserier, saftiga frukttårtor, nybakt surdegsbröd och perfekt gräddade bullar.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Gateau Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Recensioner av Gateau

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

jag älskar deras tårtor. Sprängfylld med smak och bra råvaror. En tradition vi hade i vår familj att alla fick alltid en tårta från Gateau på son födelsedag. Det är nu bara min ena syster dom håller kvar vid denna tradition.
Annars h...

·

Ett konditori/bageri med fokus på kvalitet. De är väldigt duktiga på bröd där Valnötsbrödet är en favorit och som chokladälskare så år det här jag ffunnit min referenspunkt vad gäller riktig chokladtårta. Deras hollä...

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Representerar du Gateau Sturegallerian?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Gateau Sturegallerian?

Gateau Sturegallerian ligger på Grev Turegatan 9A (Sturegallerian), Östermalm. I närheten ligger Berzelii park, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 100m).