Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Kafé Himlavalvet

3,0
1 recension
Kafé Himlavalvet

På Observatoriekullen nära Odenplan ligger detta pittoreska café som håller öppet från februari till november, samt julbord för bokade sällskap i december. Caféet går dessutom att boka året runt. Här satsas det mycket på säsongsanpassat och ekologiskt, och de är även kända för sina våfflor som serveras under säsong.

Högst upp på Observatoriekullen hittar du denna oas mitt i stan som under somrarna ställer fram sin välbesökta uteservering, omgiven av syrener och grönska. Under de kallare månaderna kan du sitta inomhus i den ombonade lokalen och njuta av lunch eller fika. Varje dag serveras två till tre rätter till lunch som varierar efter säsongens råvaror, med fokus på ekologiskt och närproducerat. Utöver dagens rätter hittar du även à la carte-menyn med sallader och matiga smörgåsar.

Hit kan du också komma för att njuta av hembakta godsaker som kakor och pajer till eftermiddagsfikat. Särskilt kända är Himlavalvet för sina våfflor, som serveras med antingen söta eller matiga tillbehör. Här hittar du även ett urval av vin och öl – vad sägs om en afterwork i den lummiga lunden?

På Himlavalvet är det mycket som händer under hela året, från mindre konserter och event till stora fester, bröllop och julbord. Cafét går att boka året runt för alla typer av tillställningar.

Användarbilder på Kafé Himlavalvet

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
18 sep 2019

Litet pitoreskt café uppe på Observatorielundens topp. Uteservering på grusplanen. Lite sunkig känsla, hade tjänat på en ombyggnad. Firar bl.a. Våffeldagen med våfflor.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.