Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kaferang

4,2 • 6 recensioner
Kaferang

Precis intill trendiga Nytorget ligger denna tidsenliga kombination av bistro och café. Här råder ledorden närproducerat, värme och familjärt. Tanken är att erbjuda gäster ett ställe där man både kan påbörja och avsluta dagen.

Inled morgonen på Kaferang med hälsoval såsom chiapudding och acai-skål eller lyxa till det med amerikanska pannkakor. Lunchen består av rustika mackor och matiga sallader, och även eko-kaffe och hembakade godsaker står på menyn. Kvällstid dämpas belysningen och en noggrant utvald Italien-inspirerad meny med bistrorätter serveras.

Här kan man förvänta sig avslappnat häng i lite lagom creddig södermiljö. Den moderna lokalen, komplett med betongväggar, rustika möbler och industrilampor, bidrar till helhetskonceptet. Kaferang har även fullständiga rättigheter och lagom till AW:n kan man unna sig en hantverksöl signad Nils Oscar eller ett glas vin.

Uteserveringen är ypperlig för lite people-watching. Perfekt under sommarhalvåret.

Se även Kaferang City

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Är du sugen på amerikanska pannkakor så är dom riktigt goda här! Lite stökig stämning, men funkar bra för en enkel frukost/lunch/fika. Barnvänligt!

Åt en god pulled beef-macka idag på brunchen. Prisvärt, trevligt bemötande och mycket trevligt ställe överlag. Kommer tillbaka.

grymt god pulled beef macka med poscherat ägg och tryffel majonnäs.

Väldigt härlig och snygg lokal. Bra mat, prisvärt och trevlig personal.

Fräscht, mysigt ställe med fantastiskt trevlig personal och mat som MER än väl håller samma standard som flera bra restauranger runt nytorget. Helt klart en nytorget-favorit!

Bra frukost/brunch här! Trevligt med platserna på gatan mot torget