Kennys Gelato Sickla

5,0
1 betyg
Glassbar
Kennys Gelato
5,0
1 betyg

Familjedrivna Kennys Gelato satsar på ett brett utbud av dagsfärsk gelato. I disken ryms allt från klassiska smaker som pistage och choklad till mer experimentella sorter, alltid tillsammans med vegansk gelato och sorbeter som svalkar i sommarbrisen. Bakom Kennys Gelato står glassmästaren Kenny Mattsson som har vunnit flera utmärkelser för sin gelato.

Kennys Gelato Sickla hittar du i hjärtat av Sickla, på Marcusplatsen alldeles utanför Dieselverkstaden och biografen. Här finns en stor och lummig uteservering med pingisbord, massor av sällskapsspel och en stor lekpark alldeles intill. Förutom glass finns även flatbreadpizzor i olika varianter på menyn. Till det serveras öl, vin, bubbel och annat svalkande.

Glassmästaren Kenny Mattsson har vunnit flera utmärkelser för sin gelato, inklusive årets glassmästare på svenska glassmästerskapen 2022. Året därpå, 2023, satt han i juryn. Hans intresse för glass har funnits sen barnsben, men det var först 2018 när han gick en gelatomästarutbildning på Carpigiani Gelato University som han blev frälst.

Hans glass går att avnjuta i tolv dagsfärska varianter av både gelato och sorbet. Smakerna varierar, men men några av storsäljarna är Markoolios hasselnöt med crunch, pistage, salt smörkola, Pernilla Wahlgrens lemonpie, Sofia Wistams smultron- och proseccosorbet och siciliana supreme. Även brynt smör och kinderägg går fort åt.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Kennys Gelato Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1
Google-logo
Google
4,4
64

Recensioner av Kennys Gelato

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Absolut i särklass bästa kulglassen i la stada! 🍨

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1
Google-logo
Google
4,4
64

Representerar du Kennys Gelato Sickla?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Kennys Gelato Sickla?

Kennys Gelato Sickla ligger på Marcusplatsen, Nacka, 131 54, Nacka, Sickla. I närheten ligger Sickla, Nacka.