Magnus Johansson Bageri & Konditori

4,3
11 betyg
Café
Bageri
Konditori
Hemsida
Instagram
Magnus Johansson Bageri & Konditori
4,3
11 betyg
Hemsida
Instagram

Tillsammans med sin fru har den välrenommerade konditorn Magnus Johansson slagit upp portarna till bageriet och konditoriet Magnus Johansson Bageri & Konditori i Hammarby sjöstad. Med ett gediget hantverk och bra råvaror presenterar man en helhetsupplevelse där hembakt bröd och bakelser är huvudpjäser.

Föreslå ändringar

Recensioner av Magnus Johansson Bageri & Konditori

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 mars 2019

Det är såhär fikabröd ska smaka! Här blandas klassiska bakelser och bullar med nya innovativa varianter. Som semmelkuben, bara den förtjänar en eget stycke.

Caféet är fräscht och trevligt men inte supermysigt, du åker hit för f... Visa hela »

2 nov. 2018

Bara deras lussebullar är värda 5 poäng - kavlad brioche, dreggel
Har beställt tårtor och bakelser här. FAntastiskt
Finns frukostpaket

16 feb. 2020

Åkte hit för de rosa semlorna med rödbeta, hallonmousse och pumpakärnsmassa - och OJ vilken dröm det var! Semlan var gudomlig och de andra bakverken en fröjd att kika på. Väl värt att ta sig till Hammarby Sjöstad för denna pärla till cafe... Visa hela »

24 maj 2021 · Uppdaterad

Räksallad på Magnus Johansson Bageri & Konditori. Riktigt god och fräsch. Bakverken såg magiska ut. Får bli nästa gång. 40-talet platser inne på ovanvåningen. 20-talet platser på uteserveringen ute på trottoaren. Dock räksallad... Visa hela »

9 juni 2019

Mumsfilibaba! Så mycket gott kan hittas här. De har till och med eget bageri på plats. Ett litet ställe i Sjöstaden. Här finns massa smaskigheter, bullar, tårtor, bakelser, bröd m.m

Jag har hunnit besöka 3 gånger sedan jag upptäckt... Visa hela »

13 mars 2014

Nobel-konditorn har hittat rätt i Sjöstan.
Vackra och goda tårtor och bästa semlan 2014. Kardemummanbullarna är smörigt frasiga och snåkakorna smälter i munnen.

Inget ställe om man vill sitta länge, lite sittplatser och mer känsla... Visa hela »

21 jan. 2020

Inte fel att ha ett rejält långpromenadsavstånd till Magnus Johanssons Bageri & Konditori! Det gör det helt legitimt att testa många av godsakerna bakom disken. Såå gott allting! Mysigt också att hoppa frukosten och beställa en av deras frukostv... Visa hela »

20 sep. 2020

Ett av Sjöstans bästa caféer! Prisvärda frukostpaket med flertalet val av både mackor och smoothies. Nästa gång blir det ett stopp för fika.

7 juni 2019 · Uppdaterad

Allt är så gott!

28 okt. 2018

Riktig kanelbulle. Utjäst och saftig. Bäst i Stockholm.

16 dec. 2021