Tegnérs Bageri Tullinge

4,3
3 betyg
Café
Konditori
Bageri
Tegnérs Bageri
4,3
3 betyg

I Tullinge hittar man Tegnérs Bageri, ett café och hantverksbageri som erbjuder nybakade bröd, bakelser och tårtor från eget bageri. Här går det lika bra att handla med sig som att ta sin fika eller lunch på plats.

Sedan 2019 finns Tegnés Bageri i Tullinge strax söder om Stockholm. Här hittar man ett modernt hantverksbageri och café som bakar en mängd olika bröd, bullar, bakelser och tårtor "med kärlek". Varje dag fylls disken upp med allt från färska surdegsbröd till konstfulla små bakverk och lyxiga tårtor som kan avnjutas på plats eller köpas med. Nybakade croissanter samsas med ett stort utbud av kreationer som citronmarängpajer, chokladbollar, cheesecakes, prinsesstårtor och många andra godsaker att ta till kaffet. För den som är hungrig serverar caféet även frukost, sallader, räkmackor och flera andra lunchrätter.

Att slå sig ner och fika eller äta på plats går alldeles utmärkt. Lokalen är modernt inredd med vitt kakel, gråblå träpaneler, svarta böjstolar och runda små marmorbord, och på somrarna finns även en uteservering framför entrén. Då kan man även svalka sig med en glass från caféets lilla glassdisk. Bortsett från mat och fika erbjuder Tegnérs Bageri även små paket med kakor och tryfflar att ge bort som en liten present. Annars kan man alltid lägga en beställning på bröd eller tårtor för upphämtning.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Tegnérs Bageri Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
3

Recensioner av Tegnérs Bageri

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Sallden är mycket god och mättande med gott bröd till.

Texten har översatts automatiskt.

Bästa bageriet i stan!!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
3

Frågor och svar

Var ligger Tegnérs Bageri Tullinge?

Tegnérs Bageri Tullinge ligger på Nyängsvägen 3, 146 30, Botkyrka.