Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Tegnérs Bageri Tullinge

4,0
1 betyg
Redigera Tegnérs Bageri Tullinge

I Tullinge hittar man Tegnérs Bageri, ett café och hantverksbageri som erbjuder nybakade bröd, bakelser och tårtor från eget bageri. Här går det lika bra att handla med sig som att ta sin fika eller lunch på plats.

Sedan 2019 finns Tegnés Bageri i Tullinge strax söder om Stockholm. Här hittar man ett modernt hantverksbageri och café som bakar en mängd olika bröd, bullar, bakelser och tårtor "med kärlek". Varje dag fylls disken upp med allt från färska surdegsbröd till konstfulla små bakverk och lyxiga tårtor som kan avnjutas på plats eller köpas med. Nybakade croissanter samsas med ett stort utbud av kreationer som citronmarängpajer, chokladbollar, cheesecakes, prinsesstårtor och många andra godsaker att ta till kaffet. För den som är hungrig serverar caféet även frukost, sallader, räkmackor och flera andra lunchrätter.

Att slå sig ner och fika eller äta på plats går alldeles utmärkt. Lokalen är modernt inredd med vitt kakel, gråblå träpaneler, svarta böjstolar och runda små marmorbord, och på somrarna finns även en uteservering framför entrén. Då kan man även svalka sig med en glass från caféets lilla glassdisk. Bortsett från mat och fika erbjuder Tegnérs Bageri även små paket med kakor och tryfflar att ge bort som en liten present. Annars kan man alltid lägga en beställning på bröd eller tårtor för upphämtning.

Se även Tegnérs Bageri Ekerö

Användarbilder på Tegnérs Bageri Tullinge Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Tegnérs Bageri Tullinge av Tomas A.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.