Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vete-katten

4,5 • 10 recensioner
Vete-katten

Vete-katten är en riktigt stockholmsklassiker som legat här i över 80 år. Det är ett lugnt härligt café där man slipper det höga tempot från Kungsgatan utanför. Vete-katten har ett stort utbud och är ett bageri, konditori, chokladtillverkare, café samt kallskänk. De har även ett brett sortiment av gluten- och laktosfria bröd och bakverk samt diabetesvänliga produkter. På sommaren har den mysig innergård man kan sitta och njuta på.

Obs. Under sommaren stänger Vete-katten en timme tidigare och håller stängt på söndagar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 aug 2018 · Uppdaterad

Ett riktigt Gammeldags café! Inredning och konceptet är klassiskt och välgjort. Vill man ha en kanelbulle, tårtbit, småkakor eller bröd så är det verkligen hit man ska gå. Allt är nybakat och precis som de Ska smaka. Gratis påtår på... Visa hela »

7 nov 2018

Man kan alltid räkna med Vete-katten. Ett plus för att de ligger så centralt, då det kan vara svårt att hitta den här typen av café och konditori. Fantastiskt bakverk och tårtor i mysig miljö.

7 nov 2018

Ett klassiskt konditori mitt i city. När man kliver in genom dubbeldörrarna möts man av ett gammaldags klassiskt konditori som är mysigt. Jag har både fikat och ätit frukost här. Båda är bra, men skulle hellre ta en fika en äta frukost. I min smak... Visa hela »

7 maj 2018

Om du inte har fikat här har du faktiskt inte riktigt fikat? Detta är en institution för oss som är någorlunda bevandrade inom bak- och brödvärlden. Motsatsen till alla surdegshotell och rawfoodbollar. Jäkligt soft faktiskt.

"Ja, men sätt... Visa hela »

16 sep 2018

Tänk dig att alla gamla mysiga morföräldrar i världen står och bakar sina signaturbullar och bakverk. Precis den känslan får man av Vete-katten.

Man kliver in i ett klassiskt café, med en äldre inredning. Gratis påtår och ett sto... Visa hela »

24 okt 2016

Gott fikabröd. Fri påtår. Fin miljö. Hit kommer småbarnsfamiljer, pensionärer, studenter... alla helt enkelt. En klassiker!

29 apr 2016

En klassiker bland konditorierna i Stockholm. Brett och väldigt bra sortiment. Många olika miljöer att fika i är ett stort plus. För mig som gillar choklad skulle jag säga att det är deras moussebakelser som skiljer dem från mängden, bäst i stan. G... Visa hela »

22 maj 2017

Trevlig personal och mestadels gott. Bullarna var lite torra denna gången

26 feb 2017

Vete-katten håller vad den lovar :)

16 sep 2016

Mycket trevlig miljö.Hög klass på bakverken!!