Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Vete-katten

4,5 • 6 recensioner
Vete-katten

Vete-katten är en riktigt stockholmsklassiker som legat här i över 80 år. Det är ett lugnt härligt café där man slipper det höga tempot från Kungsgatan utanför. Vete-katten har ett stort utbud och är ett bageri, konditori, chokladtillverkare, café samt kallskänk. De har även ett brett sortiment av gluten- och laktosfria bröd och bakverk samt diabetesvänliga produkter. På sommaren har den mysig innergård man kan sitta och njuta på.

Obs. Under sommaren stänger Vete-katten en timme tidigare och håller stängt på söndagar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Om du inte har fikat här har du faktiskt inte riktigt fikat? Detta är en institution för oss som är någorlunda bevandrade inom bak- och brödvärlden. Motsatsen till alla surdegshotell och rawfoodbollar. Jäkligt soft faktiskt.

"Ja, men sätt... Visa hela »

Gott fikabröd. Fri påtår. Fin miljö. Hit kommer småbarnsfamiljer, pensionärer, studenter... alla helt enkelt. En klassiker!

En klassiker bland konditorierna i Stockholm. Brett och väldigt bra sortiment. Många olika miljöer att fika i är ett stort plus. För mig som gillar choklad skulle jag säga att det är deras moussebakelser som skiljer dem från mängden, bäst i stan. G... Visa hela »

Trevlig personal och mestadels gott. Bullarna var lite torra denna gången

Vete-katten håller vad den lovar :)

Mycket trevlig miljö.Hög klass på bakverken!!