Hotel Diplomat Butiken

3,7
3 betyg
Delikatessbutik
Hemsida
Diplomat
3,7
3 betyg
Hemsida

Detta är Hotel Diplomats egen lilla saluhall som erbjuder hälsosamma, näringsrika och närodlade råvaror som väljs ut efter säsong från lokala leverantörer. Hit kan du komma för en frukost, lunch eller middag med vännerna i en avslappnad miljö. I delikatessen hittar du ostar, charkuterier, kaffe, olivolja och te.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Diplomat Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Diplomat

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 nov. 2019

Mycket trevligt att Diplomat utökat med Butiken. En delikatessbutik, restaurang/café ihopslaget. Funkar perfekt både för lunch och fika. Jag tog köttbullar senast jag var där och de var goda! 👌

9 jan. 2021 · Uppdaterad

Uppdatering aug 2022:
Besökte för frukost en solig dag, så mysigt! Tog en apelsinjuice, cappuccino och macka. Nöjd med allt gott kaffe och gott bröd. 150 kr vilket är i det högsta laget men bra i övrigt!

Supermysig liten butik och café/re... Visa hela »

2 maj 2020

Goda sallader och andra enklare rätter, perfekt för helglunch eller fikapaus efter en Djurgårdspromenad. Väldigt trevligt koncept med mindre delikatessbutik, to-go-sallader och a la carté meny med rätter tillagade i grannen Diplomats kök. Avslappnad men samtidig... Visa hela »