Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Salong Headzone Barnhusgatan

3,2
9 betyg
Redigera Salong Headzone Barnhusgatan

Frisörsalongkedjan Headzone, tidigare Frisörcenter, startades 1991 och erbjuder hårvård i centrala Stockholm. En av salongerna ligger på Drottninggatan/Barnhusgatan mitt i city och här specialiserar man sig bland annat på extensions och hårfärgningar.

Headzones välbesökta salonger ligger i ljusa och moderna lokaler centralt i stan och har ett brett utbud av behandlingar. Fokus ligger på hårförlängningar och färg, men även andra behandlingar såsom keratinbehandlingar och festuppsättningar erbjuds till humana priser. Hårförlängningarna inleds med frivillig konsultation där salongens specialister ger vägledning i metod och nyans. Salongen använder endast äkta löshår av europeisk kvalitet, importerat från kända löshårsfabriker i Italien, och metoderna varierar mellan tejp-löshår och keratin. Då alla nyanser finns på lager går det bra med både drop-in-tider och att boka tid.

Bortsett från behandlingarna kan man även räkna med frisyrtips och kunnig vägledning när det gäller hårprodukter. Frisörerna har minst en utbildning motsvarande hantverksprogrammets frisörinriktning samt eftergymnasiala kurser och yrkeserfarenhet bakom sig. Behöver du inspiration är det bara att ta en titt på salongens Instagram-konto som är fullt av före- och efterbilder.

Se även Salong Headzone Rådmansgatan, Salong Headzone S:t Eriksgatan

Användarbilder på Salong Headzone Barnhusgatan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 mar 2019

Jag råkade förstöra mitt hår helt och hållet! Det var inte många som kunde hjälpa mig då jag hade panik. Jag ringde till salongen och väl där träffade jag Märta, enligt mig en av stans bästa frisör! Hon räddade mig, hon... Visa hela »

27 okt 2017

Duktiga frisörer men ett otroligt oskönt bemötande där servicekänslan hos personalen är lika med noll. Får vänta när jag kommer dit för att frisörerna ska fixa sina egna hår, trots att min inbokade frisörtid har börjat. Hög... Visa hela »

18 nov 2015

Superbra - alltid nöjd när jag går härifrån! Tack snälla för en schysst ombré med headzone´s tejphår!

16 jul 2019

Märta på Headzone Barnhusgatan är världens bästa frisör! Hon är så otroligt duktig med att färga håret och hon verkligen förstår hur man klipper tunt hår som mitt. Märta även klipper min mammas hår och första... Visa hela »

2 sep 2017

När jag gjorde keratin på barnhusgatan så lossnade det efter bara någon dag och såg inte alls bra ut. Det syntes att jag hade keratin i för det var fyrkantiga och för stora vilket var förvånande eftersom hon är ju en frisör. Så att ni... Visa hela »

28 mar 2019

Varit till salongen på Barnhusgatan 2 gånger. Varit så nöjd båda gånger gällande klippning/slingor samt bemötande. Jättetrevlig personal som verkligen lyssnar och även kommer med egna idéer. Rekommenderas!

3 mar 2016 · Uppdaterad

OBS! Jag var på Headzone vid Sank Eriksplan.
Gå inte hit, mitt hår gick av!! Sämsta frisören någonsin, så okunnig och oproffesionell. Ångrar att jag gick hit då det kommer att ta lång tid innan håret växer ut igen och jag ser u... Visa hela »

8 nov 2015

Så nöjd med min hårförlängning och färg, proffsig och kunnig frisör.
Emma

4 nov 2015

Sämsta frisörerna ever, skulle få olaplex& balayage. Håret blev röd/rosa inte värt pengarna. Rekommendera verkligen inte denna kedja, har hört andra bli missnöjda.
Fattar inte hur man kan misslyckas med sitt jobb.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

20 nov 2017

Världens bästa frisör arbetar på Rådmansgatan!
Stephanie! 10/10 toast! Blir alltid nöjd när jag klipper mig där. Hon är inte pjåkig att titta på heller (;

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.